Γιουβέντους-Μίλαν 0-1: Στο Champions League με γκολάρα του Ζιρού! (hls)

Μια σπουδαία κεφαλιά του Γάλλου φορ ήταν αρκετή για να στείλει τη Μίλαν στους 67 βαθμούς, στο +6 από την 5η Αταλάντα και στους ομίλους του επόμενου Champions League.

Οι «Μπιανκονέρι» ήταν εκείνοι που μπήκαν με περισσότερη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τους Κουαδράδο, Ντι Μαρία, Κεν και Κιέζα με τον Μενιόν να έχει μπόλικη δουλειά μέχρι το 40’.

Σε εκείνο το σημείο ο Ολιβιέ Ζιρού άφησε το αποτύπωμά του στην αναμέτρηση, αφού υποδέχθηκε με περίφημο τρόπο μια σέντρα του Καλάμπρια, ξέφυγε από τον Γκάτι και με αψεγάδιαστη κεφαλιά νίκησε τον Στσέσνι παρά την προσπάθεια του Πολωνού γκολκίπερ να βρει απάντηση.

Ήταν το 12ο γκολ του Γάλλου διεθνή φορ, που διανύει βάσει αριθμών την πιο αποδοτική σεζόν του από το 2016/17 όταν είχε πετύχει 12 γκολ στο αγγλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ακόμη λιγότερο θέαμα και ουσία συγκριτικά με το πρώτο, αφού οι Μιλανέζοι σχετικά εύκολα κρατούσαν την Γιουβέντους μακριά από την εστία του Μενιόν.

Τελικώς το γκολ του Ζιρού έμελε να σφραγίσει τη 19η νίκη της Μίλαν στο πρωτάθλημα και τη 10η ήττα της «Βέκια Σινιόρα», με το σύνολο του Πιόλι να παίρνει θέση για τους ομίλους του Champions League.

Η δε Γιουβέντους έμεινε στους 59 βαθμούς (έχοντας υποστεί ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών) και την 7η θέση που οδηγεί στο Conference League, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει και τιμωρία αποκλεισμού από την UEFA για τις ατασθαλίες του συλλόγου και σε μια τέτοια περίπτωση το ευρωπαϊκό εισιτήριο θα πάει στην 8η θέση.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.