Βερόνα – Έμπολι 1-1 : Ένα ρομάντσο (επιβίωσης) που τέλειωσε σαν δράμα! (hls)

Μια μεγάλη ευκαιρία ήταν για την Βερόνα ο σημερινός αγώνας με την ΄Έμπολι στο στάδιο "Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι" καθώς οι γηπεδούχοι με το γκολ του Γκάϊκ (61') ήταν ως το 96'΄ήταν πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού αλλά από το αυτογκολ του Μανιάνι επέστρεψαν στα άγχη της επιβίωσης!

Δεν ήταν κάτι το σπουδαίο, ποιοτικά, το ματς στην πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Η Βερόνα ήθελε την νίκη για να αναπνεύσει και με μια υποκειμενική υπεροχή κατάφερε να φτάσει στο γκολ που ήθελε στο 61ο λεπτό από το κοντινό σουτ του Αργεντίνου Γκάϊκ έπειτα από ασθενή απόκρουση του γκολκίπερ Βικάριο. Όμως η ομάδα της Τοσκάνης, η οποία την περασμένη Κυριακή είχε “σκορπίσει” την Γιουβέντους (4-1) πίεσε ως το φινάλε για να φτάσει στην ισοφάριση – καταστροφή, για τους γηπεδούχους στο 96ο λεπτό μετά από διαγώνιο σουτ του Στογιάνοβιτς με τη μπάλα να βρίσκει στον Μανιάνι και να καταλήγει στα δίχτυα!

Στο φινάλε πολλοί οπαδοί της Ελλάς Βερόνα αποδοκίμασαν περισσότερο παρά χειροκρότησαν τους παίκτες καθώς η ομάδα παρέμεινε κάτω από τη ζώνη της σωτηρίας. Την τελευταία αγωνιστική δοκιμάζεται ως φιλοξενούμενη της Μίλαν αναζητώντας ένα καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σπέτσια που παίζει στο Ολύμπικο με τη Ρόμα!





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.