Νάπολι-Ίντερ 3-1: Χαμόγελα για τους “Παρτενοπέι”, άγχη για τους “Νερατζούρι”…. (hls)

Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο 10λεπτο....

Επιστροφή για τις νίκες για την Πρωταθλήτρια Ιταλίας καθώς η Νάπολι επικράτησε της Ίντερ 3-1, που έμεινε με ποδοσφαιριστή λιγότερο από το 41ο λεπτό λόγω αποβολής του Γκαλαρντίνι, περιπλέκοντας τη βαθμολογική κατάσταση στην 1η τετράδα.

Η…. επήρεια από τη μέθη της κατάκτησης του Πρωταθλήματος πέρασε για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, την ίδια στιγμή που η αντίστοιχη για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι από την πρόκριση στον τελικό του Champions League μάλλον καλά κρατεί με αποτέλεσμα η συμμετοχή στην αντίστοιχη διοργάνωση της προσεχούς σεζόν να τίθεται εν αμφιβόλω με τη Μίλαν να καραδοκεί δύο βαθμούς πιο πίσω, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Στο “Ντιέγκο Μαραντόνα”, το πρώτο ημίχρονο αποδείχθηκε απόλυτα ισορροπημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πολύ προσεκτικές σ’ ότι αφορά τα μετόπισθεν κι αντίστοιχα διστακτικές στην πρωτοβουλία και στην επιθετική δραστηριότητα. Μια ισορροπία που έμελλε να διαταραχθεί στο 41′, όταν ο Γκαλιαρντίνι αποβλήθηκε αντικρύζοντας δεύτερη κίτρινη καρτά αφήνοντας την Ίντερ με αριθμητικό μειονέκτημα.

Αναπόφευκτα η Νάπολι απέκτησε τον έλεγχο του αγώνα, άρχισε σταδιακά ν’ ανεβάζει απόδοση και στο 67′ είδε τις προσπάθειές της ν’ αποδίδουν καρπούς όταν ο Ανγκισά με βολέ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την τροφοδότηση από τον Ζιελίνσκι. Εξέλιξη που προϊδέασε για μια – σχετικά – άνετη επικράτηση λόγω και του αριθμητικού πλεονεκτήματος, όμως η αλήθεια αποδείχτηκε διαφορετική.

‘Ενα κλέψιμο του ΝτιΜάρκο στο 81′, αποτέλεσε την απαρχή για την απάντηση των “Νερατζούρι” με τον Λουκάκου με προβολή να φέρνει το ματς στα ίσια. Εξέλιξη που “θορύβησε” τους γηπεδούχους και στο 85′ ανέκτησαν το προβάδισμα χάρη στο σουτ του Ντι Λορέντσο. Και πάλι, η ομάδα του Μιλάνου, προσπάθησε ν’ ανταποδώσει, αναγκαστικά ανοίχτηκε και το….. “πλήρωσε” στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν σε συνθήκες αντεπίθεσης ο Σιμόνε βρήκε τον Γκαετάνο διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.