Μουρίνιο: «Πολύ δύσκολο ματς με τη Σεβίλλη»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε πως ο τελικός με τη Σεβίλλη, θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για τη Ρόμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως αυτό που θέλει είναι να βοηθήσει τους παίκτες του να πετύχουν τους στόχους τους και να δώσει χαρά στους φιλάθλους της ιταλικής ομάδας. Παράλληλα, δεν έκρυψε τη χαρά του που βρίσκεται και πάλι σε ένα ευρωπαϊκό τελικό.

Χαρακτηριστικά, ο Μουρίνιο δήλωσε: «Η ανησυχία μου δεν είναι να αφήσω το σημάδι μου στα βιβλία ιστορίας της Ρόμα. Είναι να βοηθήσω αυτά τα παιδιά να μεγαλώσουν, να επιτύχουν σημαντικά πράγματα. Είναι επίσης να βοηθήσω τους οπαδούς της Ρόμα που μου έχουν δώσει τόσα πολλά από την πρώτη μέρα. Είναι μια απέραντη χαρά να φτάνω σε άλλον έναν τελικό. Τα παιδιά δίνουν τα πάντα, αυτός ο αγώνας είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, της εμπειρίας μας, της τακτικής φιλοσοφίας μας και της ικανότητας μας μέσα στους αγώνες. Είναι μια απίστευτη ομάδα. Εάν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω από τους οπαδούς της Ρόμα, είναι ότι αυτοί οι παίκτες αξίζουν κάτι ξεχωριστό τη Δευτέρα στην προπόνηση…».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Τρεις φιναλίστ στους τελικούς είναι καλό για το ιταλικό ποδόσφαιρο. Η Σεβίλλη και η Γιουβέντους είναι δύο πολύ δυνατές ομάδες, αλλά η ανησυχία μου δεν ήταν ποια από τις δύο ομάδες θα αντιμετωπίσουμε στον τελικό, αλλά να φτάσουμε πρώτα εκεί. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς για εμάς με τη Σεβίλλη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.