Σπέτσια – Μίλαν 2-0: Δοκάρια οι «ροσονέρι», νίκη – ανάσα οι γηπεδούχοι! (hls)

Η Σπέτσια πήρε μεγάλη νίκη επί της Μίλαν εντός έδρας για την 35η Αγωνιστική της Serie A και ελπίζει στη σωτηρία!

Η ομάδα του Λεονάρντο Σέμπλιτσι επέστρεψε στα τρίποντα μετά από οκτώ αγώνες και τρεις σερί ήττες, παραμένοντας μεν στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά φτάνοντας την 17η Βερόνα, που υποδέχεται την Κυριακή την Τορίνο.

Οι «ροσονέρι», μετά την ήττα στον ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ από την Ίντερ, έχασαν και στο πρωτάθλημα μετά από επτά αγωνιστικές και κινδυνεύουν να μείνουν στο -5 από τους τέταρτους στη βαθμολογία γείτονες, αν αυτοί νικήσουν απόψε τη Σασσουόλο. Για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την προσπάθεια ανατροπής την προσεχή Τρίτη απέναντι στην Ίντερ…

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν τέσσερις αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του ημιτελικού και ξεκίνησαν δυνατά, καθώς στο 7ο λεπτό είχαν δοκάρι σε σουτ του Τονάλι.

Οι «ροσονέρι» κυριάρχησαν στη συνέχεια του α’ μέρους, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στο β’ η Μίλαν είχε και πάλι δοκάρι στο 56′ σε σουτ του Ντίας.

Όμως η Σπέτσια πήρε τα ηνία στη συνέχεια και μετά από χαμένες ευκαιρίες με Έκνταλ και Νζόλα, άνοιξε το σκορ στο 75ο λεπτό με σκόρερ τον Ζουράφσκι, ο οποίος 11 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, σκόραρε από κοντά μετά από φάση διαρκείας σε εκτέλεση κόρνερ!

Σαν να μην έφτανε αυτό για τη Μίλαν, στο 85ο λεπτό ο Εσπόζιτο έκανε το 2-0 με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, πετυχαίνοντας στην καλύτερη δυνατή στιγμή το πρώτο γκολ της καριέρας του στη Serie A.

Σπέτσια (Σέμπλιτσι): Ντραγκόφσκι – Αμπάντου, Βισνιέφσκι, Νικολάου – Αμιάν, Μπουραμπιά (64′ Ζουράφσκι), Έκνταλ, Εσπόζιτο, Ρέτσα – Γκιάσι (90+3′ Koβαλένκο), Νζόλα.
Μίλαν (Πιόλι): Μενιάν – Καλουλού, Κίερ, Τομόρι (85′ Kαλάμπρια), Ερναντέζ (64′ Τουρέ) – Πόμπεγκα, Τονάλι – Σαλεμάκερς (64′ Ντε Κετελάρε), Ντίας (71′ Αντλί), Ρέμπιτς (71′ Ζιρού) – Οριγκί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.