Ουντινέζε – Νάπολι 1-1: Επιστροφή στο «θρόνο» της πρωταθλήτριας ύστερα από 33 χρόνια! (hls)

Η Νάπολι έκανε το καθήκον της στην έδρα της Ουντινέζε, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Οσιμέν και «στέφτηκε» πρωταθλήτρια για 3η φορά στην ιστορία της.

Τέλος η αναμονή για την Νάπολι, οι «παρτενοπέι» είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια Ιταλίας για τη σεζόν 2022-23. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ύστερα από 33 χρόνια επέστρεψε στο «θρόνο» της.

Η Νάπολι με γκολ του Οσιμέν «έφυγε» από το Φριούλι με το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Ουντινέζε για την 33η αγωνιστική της Serie A και έτσι πήρε το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία της.Η Ουντινέζε προηγήθηκε στο 13ο λεπτό με τον Λόβριτς και η Νάπολη «πάγωσε» για μερικά λεπτά.

Στο δεύτερο μερος η πρωτοπόρος παρουσίασε διαφορετική εικόνα. Έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και στο 52′ ο Οσιμέν σημείωσε το γκολ Νο. 22 σε 27 αγώνες. Το σημαντικότερο τέρμα της φετινής σεζόν καθώς “υπέγραψε” το πρώτο τίτλο της Νάπολι ύστερα από το 1990.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ουντινέζε (Α. Σοτίλ): Σιλβέστρι, Μπεκάο, Μπιζόλ, Πέρες, Εχιζίμπουε (82′ Εμποσέλε), Σάμαρζιτς, Γουάλας, Λόβριτς (78′ Αρσλάν), Ουντότζι, Περέιρα, Νεστορόφσκι

Νάπολι (Λ. Σπαλέτι): Μερέτ, Ολιβέιρα, Κιμ, Ραχμάνι, Ντι Λορέντζο, Εντομπελέ (64′ Ζιελίνσκι), Λομπότκα, Ανγκισά, Κβαρατσχέλια (85′ Λοζάνο), Όσιμεν, Ελμάς

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.