Επιτέλους νίκη για την Γιουβέντους (hls)

Με το πρώτο γκολ του Βλάχοβιτς μετά από τρεις μήνες η Γιουβέντους επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα ματς με το 2-1 επί της Λέτσε. Κρατάει την θέση στην τετράδα. Δέκα ματς αήττητη η Σαλερνιτάνα. Βυθίζεται η Σαμπντόρια. Νίκη για Αταλάντα.

Γιουβέντους – Λέτσε 2-1

Μετά από τέσσερις αγώνες στο πρωτάθλημα χωρίς νικη η Γιουβέντους του Αλέγκρι επέστρεψε στα τρίποντο. Όλα συνεβησαν στο πρώτο ημίχρονο με την Λέτσε.

Η Γιούβε προηγήθηκε με τον Παρέδες (15′) για να ισοφαρίσει με πέναλτι ο Τσισέι (37′). Γκολ νίκης από τον Βλάχοβιτς (41′), μόλις ένατο στην σεζόν και πρώτο από τον Φεβρουάριο.

Μελανό σημείο για την ομάδα του Αλέγκρι ο τραυματισμός του Ντε Σίλιο. Η Γιουβέντους προσπέρασε την Λάτσιο και είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με ματς παραπάνω.

Αταλάντα – Σπέτσια 3-2

Στο κακό, από άποψη θεάματος, πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1. Η Σπέτσια προηγήθηκε με τον Γκιάσι (18′) αλλά ισοφάρισε ο Ντε Ρόουν (32′).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε και η Αταλάντα σκόραρε δις με Τζαπακόστα (48′) και Μουριέλ (54′) αλλά η Σπέτσια που κινδυνεύει με υποβιβασμό έκανε το ματς θρίλερ.

Μείωσε με τον Μπουραμπιά (64′) και πίεσε ως το τέλος αλλά δεν βρήκε γκολ ισοφάρισης. Οι μπεργκαμάσκι με την νίκη τους προσπέρασαν Μίλαν, Ίντερ, Ρόμα και μπήκαν στην πρώτη τετράδα.

Σαλερνιτάνα – Φιορεντίνα 3-3

Η Σαλερνιτάνα αφού εμπόδισε την Νάπολι από το να πανηγυρίσει τον τίτλο αποφάσισε να ταλαιπωρήσει και την Φιορεντίνα. Οι γηπεδούχοι εννέα ματς αήττητοι πριν το παιχνίδι με τους βιόλα προηγήθηκαν με τον Ντιά (10′) αλλά ισοφάρισε ο Γκονσάλες (36′) για την ομάδα του Ιταλιάνο.

O Ντιά έφτασε τα δεκατέσσερα γκολ στην σεζόν για να σκοράρει ξανά και να δώσει προβάδισμα εκ νέου στους γηπεδούχους (59′) αλλά από εκεί και πέρα η Φιορεντίνα πίεσε ασταμάτητα.

Έχασε ευκαιρίες με Μπιράγκι, Γκονσάλες και τελικά ισοφάρισε με τον Ικονέ (71′).

Το μια σου και μια μου συνεχίστηκε. Ο Ντιά με το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του στην Ιταλία έγραψε το 3-2 (81′) αλλά ο Μπιράγκι απάντησε ξανά (84′) για το τελικό 3-3.

Σαμπντόρια – Τορίνο 0-2

Συγκινητικές εικόνες με τον κόσμο της Σαμπντόρια να στηρίζει την προσπάθεια της ουραγού της βαθμολογίας η οποία δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η Τορίνο βρήκε γκολ με τον Μπουοντζόρνο (31′) να σκοράρει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Σέριε Α και από εκεί και πέρα δεν σταμάτησε να δημιουργεί ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια ενώ άστοχος ήταν και ο Λάμερς για την Σαμπ στην μεγάλη ευκαιρία που βρήκε για την ισοφάριση λίγο πριν το τέλος (85′).

Στις καθυστερήσεις με την Σαμπντόρια να ρισκάρει η Τορίνο βρήκε δεύτερο γκολ με τον Πελέγκρι (90+4) και σφράγισε την νίκη της. Η Σαμπντόρια μια ανάσα από τον υποβιβασμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.