Αταλάντα-Ρόμα 3-1: Χαμός για μια θέση στο Champions League! (hls)

Έξι ομάδες για τρία «εισιτήρια» στο Champions League, μετά την επικράτηση της ομάδας του Μπέργκαμο κόντρα στους Ρωμαίους.

Μπορεί η εφετινή Αταλάντα να μην διακρίνεται για τη σταθερότητά της, ακόμη κι έτσι όμως, σε μία μέτρια χρονιά καταφέρνει επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε της Serie A να παραμένει σε… τροχιά Champions League.

Η ομάδα του Μπέργκαμο με την αποψινή της νίκη με 3-1 επί της κουρασμένης από την 120λεπτη μάχη με την Φέγενορντ στο Europa League, Ρόμα, έβαλε «φωτιά» στη μάχη για τα τρία «εισιτήρια» που απομένουν για τους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης του κόσμου σε επίπεδο συλλόγων, με 6 ομάδες να τα διεκδικούν!

H άδα του Τζανπιέρο Γκασπερίνι με τα γκολ των Πάσαλιτς (39′), Τόλοϊ (74′) και Κουπμάινερς (84′) πήρε μία «καθαρή» νίκη, ανέβηκε στους 52 βαθμούς (7η), τέσσερις λιγότερους από τη σημερινή της αντίπαλο που βρίσκεται στην 4η θέση, ισόβαθμη με την Μίλαν και δύο από την 6η Ίντερ. Για τους παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 ο Πελεγκρίνι (83′).

Αταλάντα: Σπορτιέλο, Τολόι, Ντζιμσίτι (73’ Παλομίνο), Τζαπακόστα, Σκαλβίνι, Μέλε (82’ Ντεμιράλ), Ντε Ρόουν, Πάσαλιτς (82’ Χέιλουντ), Κοουπμάινερς, Έντερσον (90+6’ Σοπί), Σαπάτα (90+6’ Μουριέλ)

Ρόμα: Πατρίσιο, Γιορέντε, Τσελίκ, Μαντσίνι (65’ Ντιμπάλα), Ιμπάνιεθ, Κριστάντε, Πελεγκρίνι, Ζαλέβσκι (64’ Σπινατσόλα), Μποβέ (64’ Μάτιτς), Έιμπραχαμ (81’ Μπελότι), Σολμπάκεν (64’ Ελ Σααραουί)

ΕΔΩ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.