Φιορεντίνα – Σπέτσια 1-1: Οι φιλοξενούμενοι τα… έβαλαν όμως δεν κέρδισαν (hls)

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση.

Ισοπαλία στο ματς χάρη στο αυτογκόλ του Βιζνιέφσκι και το γκολ του Νζόλα, στους 26 βαθμούς η Σπέτσια η οποία είναι μια θέση πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού στην Serie A.

Η Φιορεντίνα υποδέχτηκε την Σπέτσια με τους «βιόλα» να διανύουν περίοδο εκπληκτικής φόρμας να είναι αήττητοι για 12 διαδοχικά ματς. Με δεδομένη την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου, οι γηπεδούχοι ήθελαν την νίκη κόντρα στην ομάδα των παλιών μας γνώριμων Νικολάου και Βέρντε. Η Σπέτσια από την άλλη σπατάλησε την ευκαιρία να αποσυμπιεστεί στην μάχη για παραμονή λόγω της ισοπαλίας με την Σασουόλο και με αρκετές απουσίες πάλεψε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Απόντες οι Μουτίνιο, Καλντάρα, Κοβαλένκο, Αγκουντέλο και Ζόβκο.

Η Σπέτσια μπήκε αποφασιστικά στο ματς και προσπάθησε να βρει το γκολ όμως ατύχησε και με αυτογκόλ του Βιζνιέφσκι στο 25ο λεπτό έμεινε πίσω στο σκορ. Αμέσως, όμως, απάντησε και ισοφάρισε με τον Νζόλα στο 32′ και το ημίχρονο έληξε 1-1. Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης δεν σημειώθηκε κάποιο άλλο γκολ με τις δύο ομάδες να φεύγουν με ένα βαθμό.

Φιορεντίνα: Τερακιάνο, Ντοντό, Μαρτίνες, Ιγκόρ, Μπιράγκι, Καστροβίλι (71′, Μπαράκ), Μαντραγκόρα (81′, Ντάνκαν), Ικονέ (60′,Γκονζάλες), Μποναβεντούρα, Σότιλ(60′, Μπρέκαλο), Καμπράλ (81′, Γιόβιτς)

Σπέτσια: Ντραγκόφσκι, Αντού, Βιζνιέφσκι, Άμπαντου, Νικολάου, Μπουράμπια (65′, Μπαστόνι), Έκνταλ (74′, Σα), Ζουρκόφσκι, Γκιασί (76′, Σομορούντοφ), Νζόλα (89’΄, Βέρντε), Μαλντίνι (65′, Σίποτ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.