Έμπολι – Λέτσε 1-0: Δύσκολο τρίποντο σε παιχνίδι που ξεκίνησε με καθυστέρηση μια ώρας, εξαιτίας φωτιάς στα αποδυτήρια

Με τον Καπούτο να σκοράρει από την «άσπρη βούλα», η Έμπολι πήρε τη νίκη με (1-0)

Μια νίκη, που της δίνει ακόμα μεγαλύτερη ανάσα, πέτυχε η Έμπολι απέναντι στη Λέτσε. Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί εύκολα, οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο με γκολ πέναλτι του Καπούτο. Η Έμπολι με αυτή τη νίκη σκαρφάλωσε στην 14η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν 16οι με 27.

Mε καθυστέρηση μια ώρας ξεκίνησε το παιχνίδι, εξαιτίας φωτιάς στα αποδυτήρια του γηπέδου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ  του τηλεοπτικού σταθμού “DAZN”, έγινε βραχυκύκλωμα στο ηλεκτρικό σύστημα πάνω από τα αποδυτήρια και έτσι ξεκίνησε η φωτιά. Μετά την επέμβαση της πυροσβεστικής, τα πράγματα ηρέμησαν και οι παίκτες των δύο ομάδων βγήκαν για να ξεκινήσει ο αγώνας.

H εξέλιξη του αγώνα:                                                                                       

Οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο ήταν φανερά επηρεασμένες από την καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα. Λιγοστές φάσεις και πολλά λάθη ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, μέχρι και το 41 που έγινε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Η Έμπολι έφτασε κοντά στο γκολ με τον Καπούτο να σουτάρει, αλλά ο Φαλκόνε απέκρουσε το σουτ  με μια εξαιρετική επέμβαση στην αριστερή του γωνία. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.

Με μια αλλαγή ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι το δεύτερο ημίχρονο, με τον Μπαρόνι να ρίχνει στο παιχνίδι τον Ντι Φραντσέσκο, αντί του Μπαντά. Το παιχνίδι συνέχιζε να μην προσφέρει συγκινήσεις μέχρι το 60′, όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Καπούτο πήρε την εκτέλεση και νίκησε τον Φαλκόνε, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Μετά το γκολ οι δύο ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην μπορέσει να βρει ποτέ ρυθμό και έτσι οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν στο τέλος τη νίκη.

Έμπολι: (Ζανέτι) (4-3-1-2) Περισάν – Εμπουέχι, Ισμαίλι, Λουπέρτο, Παρίζι – Άκπα Άκπρο (Φατσίνι 39’), Μαρίν, Μπεντινέλι (Γκράσι 81΄) – Μπαλντάνζι (Καμπιάνγκι 72’)– Πίκολι (Χας 72’), Καπούτο (Σατριάνο 81’)

Λέτσε: (Μπαρόνι) (4-3-3) Φαλκόνε, Μπασιρότο, Τούια, Πετσέλα (Γκάλο 85’) – Μπλιν, Χιούμλαντ, Γκονζάλες – Στρεφέζα (Ουντέν 73’), Κολόμπο (Σισάι 79’), Μπαντά (Ντι Φραντσέσκο 46’)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.