Επιστροφή Ικάρντι «βλέπει» ο Μαρότα!

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, δηλώνει πεπεισμένος ότι ο Μάουρο Ικάρντι, θα επιστρέψει σύντομα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, δηλώνει πεπεισμένος ότι ο Μάουρο Ικάρντι, θα επιστρέψει σύντομα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.
Ο Ικάρντι δεν έχει παίξει από τις13 Φεβρουαρίου, με επίσημη αναφορά εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο, παρότι ο Μαρότα  πραγματοποίησε «φιλικές» συνομιλίες με τον Αργεντινό και τη σύζυγο του Γουάντα Μάρα, νωρίτερα τον μήνα.
«Ελπίζω ότι η κατάσταση μπορεί να αναστραφεί» δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Ίντερ στους δημοσιογράφους.

«Είμαστε μια οικογένεια και οι γονείς πρέπει να παίρνουν αποφάσεις για χάρη των παιδιών τους, αλλά δεν είναι τιμωρίες. Είναι επιλογές έτσι ώστε τα παιδιά να μεγαλώνουν και να γίνονται καλύτερα. Έτσι πρέπει να ερμηνεύσουμε την απόφασή μας. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε αυτό το ρήγμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, διότι ο Ικάρντι είναι καλό παιδί που έχει δώσει πολλά στην Ίντερ και μπορεί ακόμα να μας δώσει πολλά.
Τώρα έχει πρόβλημα στο γόνατο. Ελπίζουμε να θεραπευτεί το συντομότερο δυνατόν και να επιστρέψει στην ομάδα μετά την αποκατάσταση του προβλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.