Γκατούζο: «Στον Κβαρατσχέλια βλέπω ξανά τον Μπεστ, με εξέπληξε ο Άμραμπατ στο Μουντιάλ»

Συνέντευξη παραχώρησε σε ραδιοφωνικό Μέσο ο Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος αναφέρθηκε σε Βίκτορ Οσιμέν, Κβίτσα Κβαρατσχέλια και Σοφιάν Άμραμπατ.

Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε σε συνέντευξη του για τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα της Ιταλίας. Ο πρώην προπονητής της Βαλένθιας στάθηκε στο «φονικό» δίδυμο, Βίκτορ Οσιμέν και Κβίτσα Κβαρατσχέλια. Μάλιστα ο Ιταλός προπονητής δήλωσε ότι ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής της Νάπολι θυμίζει τον θρύλο, Τζορτζ Μπεστ.

«Βλέποντας τον Κβαρατσχέλια, είναι σαν να βλέπω ξανά τον Τζορτζ Μπεστ. Κάνει εκπληκτικά πράγματα με απίστευτη ταχύτητα. Η Νάπολι είναι μία ομάδα που με ενθουσιάζει πολύ, παίζει ονειρεμένο ποδόσφαιρο.

Ο Όσιμεν τα είχε πάει καλά στην Λιλ και ο Τζουντόλι έκανε σπουδαία κίνηση με το να τον πάρει στην Νάπολι. Όταν ήμουν εκεί προπονητής τον στερήθηκα αρκετούς μήνες λόγω τραυματισμού και μας κόστισε η απουσία του. Είναι πολύ γρήγορος και διαθέτει τεχνική.

Η Νάπολι δεν είναι πάντως μόνο ο Κβαρατσχέλια ή ο Όσιμεν, υπάρχει και ο Λομπότκα που από την εποχή που ήμουν εγώ στο σύλλογο έδινε τον καλύτερο εαυτό του», είπε ο Γκατούζο.

Στη συνέχεια στάθηκε στον άσο της Φιορεντίνα και αδερφό του Νόρντίν Άμραμπατ, Σοφιάν. Ο 26χρονος Μαροκινός σύμφωνα με τον έμπειρο προπονητή έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Ο Σοφιάν Άμραμπατ με εξέπληξε στο Μουντιάλ. Έκανε φανταστικές εμφανίσεις. Ακόμη κι όταν έδειχνε εξαντλημένος, έβρισκε αποθέματα ενέργειας. Μου θυμίζει πολύ τον εαυτό μου. Ο Τονάλι, αντίθετα, είναι κάτι μεταξύ εμού και του Πίρλο. Είναι περισσότερο τεχνίτης και πιο ολοκληρωμένος παίκτης από μένα», ολοκλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.