Ουντινέζε – Μίλαν 3-1: Ο «Ίμπρα» δεν είναι πλέον αρκετός

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Serie A, όμως η Μίλαν δεν απέφυγε την ήττα στην έδρα της Ουντινέζε.

Οι «ροσονέρι» έμειναν για τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη, με μόνο ένα τρίποντο στα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια και κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός τετράδας αν η Ρόμα πάρει αύριο το ντέρμπι της πρωτεύουσας με τη Λάτσιο.

Οι «φριουλάνι» επέκτειναν το αήττητο σερί τους σε τέσσερα παιχνίδια και…όσο ζουν ελπίζουν για την Ευρώπη.

Η Ουντινέζε προηγήθηκε στο 10ο λεπτό, όταν οι «φριουλάνι» κέρδισαν την μπάλα στο κέντρο και ο Περέιρα νίκησε τον Μενιάν με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι «ροσονέρι» όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Μπιγιόλ έκανε χέρι στην περιοχή και ο Ιμπραΐμοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση.

Ο τερματοφύλακας Σιλβέστρι κατάφερε να αποκρούσει, όμως ο διαιτητής διέταξε επανάληψη καθώς ο Μπέτο είχε μπει πρόωρα στην περιοχή. Τη δεύτερη φορά ο Σουηδός δε λάθεψε, για να πετύχει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο του 2022 και να γίνει ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Serie A!

Η Ουντινέζε, είδε τον προπονητή της, Σοτίλ, να αποβάλλεται για διαμαρτυρία μετά την επανάληψη του πέναλτι, όμως η ομάδα του πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, με τον Μπέτο να σκοράρει στο 45+6′ μετά από σέντρα του Σαξές!

Στο β’ μάλιστα οι «φριουλάνι» κατάφεραν να επεκτείνουν το προβάδισμά τους, καθώς στο 70′ ο Εχιζιμπούε σκόραρε στην άδεια εστία μετά από σέντρα -σουτ του Ουντότζι.

Oυντινέζε (Σοτίλ): Σιλβέστρι – Μπεκάο, Μπίγιολ, Πέρες – Εχιζιμπούε (88′ Εμποσέλε), Σάμαρτζιτς (73′ Λόβριτς), Γουάλας, Περέιρα (81′ Αρσλάν), Ουντότζι (89′ Ζέιχελααρ) – Μπέτο, Σαξές (74′ Τοβέν).
Μίλαν (Πιόλι): Μενιάν – Καλουλού, Τιό, Τομόρι (76′ Καλάμπρια) – Σαλεμάκερς (64′ Ρέμπιτς), Μπενασέρ (64′ Κρούνιτς), Τονάλι, Τουρέ – Ντίας (76′ Ντε Κετελάρε), Λεάο, Ιμπραΐμοβιτς (76′ Οριγκί).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.