Έμπολι – Ουντινέζε 0-1: Νίκη στο «Carlo Castellani» και ισοβαθμία με τη Γιουβέντους! (hls)

Η Ουντινέζε έφυγε με το ''διπλό'' χάρη στην κεφαλιά του Μπεκάο και έπιασε τη Γιουβέντους.

Η Ουντινέζε επικράτησε της Έμπολι με 1-0 χάρη σε γκολ του Μπεκάο με κεφαλιά. Η Ουντινέζε με αυτήν τη νίκη φτάνει τους 35 βαθμούς και ”συγκατοικεί” με τη Γιουβέντους. Η Έμπολι έμεινε στη 14η θέση της βαθμολογίας.

Η Έμπολι υποδέχτηκε την Ουντινέζε στο «Carlo Castellani» με τις δύο ομάδες να μην κινδυνεύουν, αλλά και χωρίς το κίνητρο της διεκδίκησης για το κάτι παραπάνω. Αμφότερες έρχονταν από σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, συγκεκριμένα χωρίς νίκη στα τελευταία έξι τους ματς.

Πώς έπαιξαν

Η Έμπολι του Πάολο Ζανέτι παρατάχθηκε με 4-3-1-2 και τους: Περίσαν- Παρίζι- Λουπέρτο – Ισμαΐλι- Εμπουέχι- Μαρίν- Μπαντινέλι- Άκπρο- Μπαλντάνζι- Σατριάνο- Καπούτο.

Ο προπονητής της Ουντινέζε, Αντρέα Σοτίλ, επέλεξε το 3-5-2 με τους: Σιλβέστρι- Πέρεθ- Μπιγιόλ- Μπεκάο- Εχιζίμπουε- Λόβριτς- Γουάλας- Περέιρα- Ουντόγιε- Σαξές- Μπέτο.

Ο αγώνας

Το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για πέναλτι στον Εχιζίμπουε στο 4ο λεπτό, όμως ο διαιτητής άφησε το ματς. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν, κάτι που έγινε για πρώτη φορά στα μισά του ημιχρόνου με τον Μπιγιόλ να αγγίζει το γκολ με κεφαλιά. Και ο Ροντρίγκο Μπεκάο έφτασε κοντά στο να σκοράρει αλλά η προσπάθειά του δεν πήγε στην εστία.

Κι αν ο Μπεκάο δεν τα κατάφερε αμέσως, στη δεύτερη απόπειρα πέτυχε το 0-1 με την κεφαλιά του να βρίσκει δίχτυα στο 54′ . Το γκολ της Ουντινέζε αφύπνισε την Έμπολι, η οποία έγινε επικίνδυνη με τον Μαρίν να αναγκάζει τον Σιλβέστρι σε ωραία επέμβαση στο 61′. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων χρειάστηκε ξανά σε ευκαιρία του Μπαλντάνζι στο 64ο λεπτό. Η Ουντινέζε κράτησε και τελικά έφυγε με την επικράτηση από την έδρα της Έμπολι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.