Πήρε μπροστά η Σασουόλο

Την πρώτη νίκη της Σασουόλο διαδέχθηκε η δεύτερη συνεχόμενη, 3-1 επί της Έμπολι στο «Στάντιο Τσιτά Ντελ Τρικολόρε» και την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Σέριε Α.

Την πρώτη νίκη της Σασουόλο διαδέχθηκε η δεύτερη συνεχόμενη, 3-1 επί της Έμπολι στο «Στάντιο Τσιτά Ντελ Τρικολόρε» και την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Σέριε Α. Οι «νεροβέρντι» που είχαν νικήσει με το ίδιο σκορ εκτός έδρας την Πάρμα το περασμένο Σάββατο, βρέθηκαν να χάνουν από το γκολ του Κρότσε στο 18′.


Το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων έμεινε μέχρι το 56′, όταν ισοφάρισε ο Μισιρόλι και έδωσε το σύνθημα νίκης στην ομάδα του. Ο Φλόκαρι στο 61′ έβαλε τη Σασουόλο στη θέση του οδηγού και το «τρίποντο» κλείδωσε ο Μπεράρντι, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο 73′.


Η Σασουόλο άφησε την Έμπολι στους 7 βαθμούς και πήγε στους 10 για να απομακρυνθεί, τουλάχιστον προσωρινά, άλλο λίγο από την επικίνδυνη ζώνη του ιταλικού πρωταθλήματος.


Σασουόλο (Ντι Φραντσέσκο): Κονσίλι, Γκάτσολα, Πελούζο, Τερανόβα, Ατσέρμπι, Μισιρόλι, Μανιανέλι, Ταϊντέρ, Φλόκαρι (79′ Παβολέτι), Σανζόνε (89′ Μπρίγκι), Μπεράρντι (81′ Μπιοντίνι)


Έμπολι (Σάρι): Μπάσι, Μάριο Ρούι, Τονέλι, Χισάι, Ρουγκάνι, Κρότσε (80′ Ταβάνο), Βαλντιφιόρι, Βεσίνο, Ζιελίνσκι (69′ Σινιορέλι), Μακαρόνε (66′ Μχεντλίτζε), Πουτσιαρέλι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.