Σασουόλο – Κρεμονέζε 3-2: Ο Μπαϊράμι «μίλησε» τελευταίος

Με τον Νεντίμ Μπαϊράμι να σκοράρει στο 92’, η Σασουόλο πήρε τη νίκη απέναντι στην Κρεμονέζε σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι.

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι η Σασουόλο πήρε τη νίκη στο τέλος, παρά την μεγάλη προσπάθεια της Κρεμονέζε. Η Σασουόλο προηγήθηκε με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Κρεμονέζε έβγαλε ψυχή και κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι με δύο γκολ του Σιρίλ Ντέσερς. Όμως την τελευταία λέξη την είπε ο Μπαϊράμι, που σκόραρε στο 90+2 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Με αυτή τη νίκη η Σασουόλο, ανέβηκε στην 13η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς, ενώ η Κρεμονέζε έμεινε στην προτελευταία θέση με μόλις 12 βαθμούς.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Λοριεντέ, που άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ είχε συμμετοχή και στα άλλα δυο γκολ της ομάδας του, αφού έδωσε τις τελικές πάσες στους συμπαίκτες του για να σκοράρουν.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Το ξεκίνημα του αγώνα βρήκε τις δύο ομάδες, να προσπαθούν να βρούνε τα «πατήματά» τους, με αποτέλεσμα τα πρώτα στα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης να μην υπάρχει απειλή προς τις δύο εστίες. Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι, άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και με επιθέσεις κυρίως από τα πλάγια να προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί. Η πίεση αυτή καρποφόρησε στο 26ο λεπτό. Ο Λοριεντέ, ένας από τους καλύτερους παίκτες της Σασουόλο τη φετινή χρονιά, με απευθείας εκτέλεση φάουλ κέρδισε τον Καρνεσέκι και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Σαν να μην έφτανε αυτό, η Κρεμονέζε έχασε και τον βασικό της αμυντικό Κίρικες, που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο 35ο λεπτό. Η Σασουόλο συνέχισε να πιέζει και πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Φρατέζι στο 41’, μετά από ασίστ του Λοριεντέ, του πιο επικίνδυνου παίκτη των γηπεδούχων. Το (2-0) ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα «βουνό» να ανέβουν» στη συνέχεια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μπαλαρντίνι να περνάει στο παιχνίδι τον Ντέσερς στην θέση του Αφενά–Γκιάν στην προσπάθεια του να φρεσκάρει την επίθεση της ομάδας του. Παρόλα αυτά η Σασουόλο συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα, φτάνοντας κοντά στο τρίτο γκολ στο 55ο λεπτό, όταν το σουτ του Ντεφρέλ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 63’, ήρθε η στιγμή για δικαίωση του Μπαλαρντίνι. Ο Ντέσερς βρήκε δίχτυα και μείωσε σε (2-1) δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του. Οι παίκτες της Κρεμονέζε μετά τη μείωση του σκορ, πίστεψαν περισσότερο στον εαυτό τους και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 78’. Ο Τσιοφάνι έπιασε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κονσίλι. Η πίεση της Κρεμονέζε συνεχιζόταν και ο Ντέσερς, έδωσε τη λύση για δεύτερη φορά. Στο 83’ πήρε τη μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή και σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, αλλά και δικό του. Και ενώ η ισοπαλία έμοιαζε να… έρχεται, ο Νεντίμ Μπαϊράμι, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του δευτέρου ημιχρόνου έκανε το (3-2) και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο “βυθό” της βαθμολογίας.

Σασουόλο (Ντιονίζι) : (4-3-3) Κονσίλι – Ζορτέα, Έρλιτς, Τρεσόλντι, Ροζέριο – Φρατέζι(68’ Θόρσβελντ), Λόπες(82’ Ομπιάνγκ), Ματέους Ενρίκε(88′ Χαρού) – Ντεφρέλ( 68’ Μπαϊράμι), Πιναμόντι(82’ Αλβάρες), Λοριεντέ

Κρεμονέζε (Μπαλαρντίνι) : (3-4-3) Καρνεσέκι – Μπιανκέτι, Κίρικες(35’ Λοκοσβίλι), Βάσκεθ – Σερνίκολα(78’ Γκιλιόνε), Πίκελ, Μπενάσι, Βαλέρι – Αφενά – Γκιάν(46’ Ντέσερς), Τσαντούτ(66’ Τσιοφάνι), Οκερέκε(66’ Μπογιανούτο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.