Ίντερ – Λέτσε 2-0: Εύκολο απόγευμα και δεύτερη θέση για τους «νερατζούρι» (hls)

Η Ίντερ, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στη Λέτσε και καθάρισε το παιχνίδι με γκολ των Μκιταριάν και Μαρτίνες.

Με μια μεστή εμφάνιση, η Ίντερ πήρε την νίκη με (2-0) κόντρα στην Λέτσε. Μκιταριάν και Μαρτίνες οι σκόρερ της αναμέτρησης, με τους δύο παίκτες να πετυχαίνουν πανέμορφα τέρματα. Με αυτή τη νίκη η Ίντερ ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Λέτσε παρέμεινε στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς, εννέα περισσότερους από την 18η Βερόνα.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Κυριαρχικό ποδόσφαιρο από την Ίντερ στο πρώτο ημίχρονο, που δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους να μπορέσουν να κάνουν πολλά πράγματα. Στο πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού η ομάδα του Ιντζάγκι, προσπάθησε με γρήγορη κυκλοφορία μπάλας και επιθέσεις από τα πλάγια να γίνει απειλητική. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 14′. Μετά από κόρνερ ο Ντάμφρις έπιασε την κεφαλιά, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Φαλκόνε. Στο 17’ ήταν η σειρά της Λέτσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Ο Σίσεϊ μετά από ατομική προσπάθεια, εξαπέλυσε ένα σουτ από μέση απόσταση, αλλά ο Ονάνα αντέδρασε σωστά και κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Όσο περνούσε η ώρα, η Ίντερ αύξανε την πίεσή της και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 29ο λεπτό του αγώνα ο Μπαρέλα βρήκε τον Μκιταριάν, ο οποίος με ένα πανέμορφο πλασέ νίκησε τον Φαλκόνε και έκανε το (1-0). Αυτό ήταν και το μοναδικό τέρμα του πρώτου ημιχρόνου, αφού μετά το γκολ δεν είχαμε άλλες μεγάλες ευκαιρίες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ίντερ να μπαίνει αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι από νωρίς. Στο 53′ οι «νερατζούρι», πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Μετά από ωραία κούρσα του Ντάμφρις από δεξιά, ο Ολλανδός έσπασε την μπάλα στην περιοχή και ο Λαουτάρο Μαρτίνες με ωραίο τελείωμα έκανε το (2-0).

Αυτό ήταν το 14ο τέρμα του Αργεντίνου στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Μπαρόνι μετά το δεύτερο γκολ της Ίντερ έκανε τρεις αλλαγές μέχρι το 65ο λεπτό, προσπαθώντας να φρεσκάρει την ομάδα του. Όσο κυλούσαν τα λεπτά, ο ρυθμός του αγώνα έπεφτε, οι ευκαιρίες λιγόστευαν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού ήταν το (2-0). Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ιντζάγκι, ανέβηκε στη δεύτερη θέση και φαίνεται να ξεπέρασε την “ήττα σοκ” από την Μπολόνια την προηγούμενη αγωνιστική.

Ίντερ (Ιντζάγκι) : (3-5-2) Ονάνα – Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντάμφρις (78’ Ντ΄ Αμπρόσιο), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (78’ Γκαλιαρντίνι), Μκιταριάν (71’ Μπρόζοβιτς), Γκόσενς (90’ Ζανότι) – Τζέκο, Μαρτίνες (70’ Λουκάκου)

Λέτσε (Μπαρόνι) : (4-3-3) Φαλκόνε – Γκέντρει, Τούια (65’ Ρομανιόλι), Ουμτιτί, Πετσέλα – Γκονζάλες (83’ Χέλγκασον), Χιούμλαντ, Μαλέ – Στρεφέζα, Σίσεϊ, Ντι Φραντσέσκο (83’ Μπάντα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.