Νάπολι: Ονειρεύεται την Premier League o Οσιμέν

Η απίθανη σεζόν που διανύει ο Βίκτορ Οσιμέν με τη Νάπολι είναι ο λόγος που αρκετές ομάδες έχουν ήδη βάλει στο στόχαστρο τους τον επιθετικό των "παρτενοπέι", ο οποίος δεν κρύβει τη φιλοδοξία του να αγωνιστεί μελλοντική στην Premier League.

Η απίθανη σεζόν που διανύει ο Βίκτορ Οσιμέν με τη Νάπολι είναι ο λόγος που αρκετές ομάδες έχουν ήδη βάλει στο στόχαστρο τους τον επιθετικό των “παρτενοπέι”, ο οποίος δεν κρύβει τη φιλοδοξία του να αγωνιστεί μελλοντική στην Premier League.

“Αυτή είναι η φιλοδοξία των περισσότερων παικτών. Ποιος ξέρει, ίσως κάποια στιγμή να συμβεί”, δήλωσε ο πρώτος σκόρερ της Serie A και επιθετικός ηγέτης της Νάπολι, προσθέτοντας: “Αυτή τη στιγμή μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τίποτα από αυτά δεν περνάει από το μυαλό μου. Θα ήταν κάτι που θα αποσπούσε την προσοχή μου σε αυτή τη φανταστικη σεζόν. Σκέφτομαι μόνο τη Νάπολι, τίποτα άλλο”.

Ο 24χρονος Νιγηριανός φορ έχει πετύχει 19 τέρματα στη Serie A σε 20 παιχνίδια, έχει συμβόλαιο με τη Νάπολι μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται ότι είναι μια από τις ομάδες που τον… γλυκοκοιτάζουν ενόψει της νέας σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.