Ρόμα: Έξαλλος ο Μουρίνιο με τον Μάρκο Σέρα

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξαπέλυσε επίθεση κατά του τέταρτου διαιτητή της αναμέτρησης με την Κρεμονέζε, Μάρκο Σέρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε πως ο Ιταλός διαιτητής ψεύδεται, σχετικά με την αποβολή του, στην αναμέτρηση, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα 2-1.

Χαρακτηριστικά, ο Μουρίνιο δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Ο Σέρα είναι ψεύτης. Ίσως, ως διαιτητής θα γίνει ο επόμενος Ρόκι, Κολίνα ή Ροσέτι, αλλά ως άτομο τον σέβομαι, όσο κι αυτός εμένα. Θέλετε να μάθετε τι συνέβη; Ήταν ένα εντελώς φυσιολογικό επεισόδιο, όπως άλλα 50, που συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι όπου ο τέταρτος διαιτητής συνήθως λέει σε έναν προπονητή να κρατήσει την ψυχραιμία του και να καθίσει. Είμαι συναισθηματικός, αλλά όχι τρελός. Και για να αντιδράσω έτσι, σημαίνει ότι κάτι σοβαρό έχει συμβεί. Ο Σέρα μου συμπεριφέρθηκε απαράδεκτα, με πολύ σοβαρά λόγια. Θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει ήχος από αυτά που μου είπε. Θέλω να καταλάβω τι είναι δυνατόν να γίνει σε νομικό επίπεδο».

Και συμπλήρωσε: «Ο διαιτητής Πιτσινίνι μου είπε στο τέλος του ματς ότι δεν υπάρχει καταγραφή των λόγων του Σέρα και θέλω να μάθω εάν είναι αλήθεια. Ή εάν αυτοί, που πάντα ακούνε τα πάντα, έχουν ακούσει τους διαλόγους. Ο Σέρα έχει πρόβλημα μνήμης, δεν είναι ειλικρινής. Εάν είχε πει στον Πιτσινίνι αυτά που μου είπε, θα έφευγε αυτός και όχι εγώ. Προτιμώ να μην επαναλάβω τι μου είπε. Είναι ψεύτης. Όταν αποβλήθηκα κόντρα στην Τορίνο, ο Πιτσινίνι ήταν εκεί ως τέταρτος διαιτητής και είδε σε ποιο σημείο και πώς Ζήτησα συγγνώμη από τον διαιτητή του αγώνα γιατί ήξερα ότι είχα κάνει λάθος και δεν ήμουν υπερήφανος για τα λόγια μου. Δε θέλω να αναφερθώ στο γεγονός, ότι ο Σέρα είναι από το Τορίνο και παίζουμε με τη Γιούβε αυτό το Σαββατοκύριακο. Δεν έχει το θάρρος και την ειλικρίνεια να πει αυτά που μου είπε. Δε μου φέρθηκε καλά. Όταν μπήκα στα αποδυτήρια του διαιτητή μετά τον αγώνα για να ζητήσω συγγνώμη, ζήτησα από τον Σέρα να είναι ειλικρινής. Είχε όμως κενή μνήμης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.