Νάπολι: Ενδιαφέρον για τον Κόλο Μουανί

Στο στόχαστρο της Νάπολι έχει μπει ο Κόλο Μουανί, από τη στιγμή που έχουν αρχίσει και αυξάνονται οι σειρήνες για τον Βίκτορ Οσιμέν.

Ο Βίκτορ Οσίμεν έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, προκαλώντας το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά η μεταγραφή του μόνο εύκολη δεν είναι. Η διοίκηση της Νάπολι θέλει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο, μολονότι αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 και έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο Νιγηριανός φορ θα συναντηθεί ξανά με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, και αναμένεται να του ξεκαθαρίσει πως θέλει να φύγει στο τέλος της σεζόν, για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο διεθνής άσος τα δύο χρόνια με τους «παρτενοπέι» έχει 42 γκολ σε 70 συνολικά αναμετρήσεις και σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να κάνει νέο ρεκόρ μεταγραφής, προσφέροντας 122 εκατ. ευρώ στη Νάπολι.

Από την πλευρά της η Νάπολι καταλαβαίνει πως δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει τον Οσίμεν και τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ψάχνει για τον αντικαταστάτη του και πρώτος στη λίστα είναι ο Γάλλος φορ της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Κόλο Μουανί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.