Νάπολι: Αποφασισμένη να κρατήσει τους Κβαρατσκέλια και Όσιμχεν

Η θέση του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις!

Βίκτορ Όσιμχεν και Κβίτσα Κβαρατσκέλια αποτελούν δύο από τα βασικά γρανάζια της Νάπολι στην εκπληκτική εφετινή της πορεία τόσο εντός Ιταλίας όσο και εκτός αυτής και η ομάδα του Νότου είναι αποφασιμένη να τους κρατήσει για πολλά χρόνα!

Για το θέμα αυτό μίλησε ο πρόεδρος των ΝαπολιτάνωνΑουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ξεκαθαρίζοντας την πεποίθηση του πως οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στην ομάδα για πολύ καιρό ακόμα.

«Ο Κβάρα και ο Όσιμχεν; Δεν θα είναι δύσκολο να κρατήσουμε τους καλύτερους μας παίκτες. Είμαστε καλοί με τα συμβόλαια, αλλά ποτέ μην λες ποτέ σε περίπτωση τρελών προτάσεων. Πιστεύω θα μείνουν εδώ για πολύ καιρό. Ελπίζω και ο Λοζάνο να παραμείνει για πολλά χρόνια» τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά ο αθλητικός διευθυντής της ΝάπολιΚριστιάνο Γκιουντόλι, έκανε γνωστό πως ο Κβαρατσκέλια δεν είναι διαθέσιμος για πώληση. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο Κβίτσα είναι φαντσαστικός παίκτης και θέλουμε να τον κρατήσουμε. Δεν είναι καν η περίπτωση να αναφέρουμε μια συγκεκριμένη τιμή για να τον πουλήσουμε. Αυτή την στιγμή ο Κβαρατσκέλια δεν είναι προς πώληση. Το παζάρι δεν άρχισε καν ακόμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.