Ίντερ-Ουντινέζε 3-1: Παρέμεινε δεύτερη στη Serie A, στο -15 από τη Νάπολι (hls)

Η Ίντερ έκαμψε την αντίσταση της Ουντινέζε με 3-1 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A και παρέμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 47 βαθμούς. Τρεις βαθμούς πάνω από την 3η Μίλαν και 15 βαθμούς κάτω από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Η Ίντερ επέστρεψε στις επιτυχίες στην Serie A μετά την ισοπαλία κόντρα στη Σαμπντόρια την περασμένη εβδομάδα, όμως η διαφορά από την πρωτοπόρο Νάπολι παραμένει μεγάλη. Για την ακρίβεια, οι «νερατζούρι» απέχουν 15 βαθμούς από τους ναπολιτάνους, οι οποίοι φιγουράρουν στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Serie A με 62 βαθμούς.

Η ομάδα του Ινζάγκι άρχισε δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 20′ άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρομελού Λουκάκου. Ο Βέλγος φορ χρειάστηκε δεύτερη προσπάθεια από την άσπρη βούλα καθώς το πρώτο πέναλτι αποκρούστηκε από τον Μάρκο Σιλβέστρι, ο οποίος όμως δεν πατούσε τη γραμμή τέρματος, με αποτέλεσμα η εκτέλεση να επαναληφθεί. Η Ουντινέζε στη πρώτη της καλή στιγμή στο παιχνίδι ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Σάντι Λόβριτς στο 43ο λεπτό (1-1).

Στην επανάληψη η Ίντερ ενέτεινε την πίεση της και στο 73ο λεπτό ο Χένρικ Μικιταριάν έπιασε ένα τρομερό σουτ στη κίνηση, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα τους γηπεδούχους. Το… κερασάκι στη τούρτα ήρθε από τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ στο 89′, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 της Ίντερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.