Σασουόλο-Νάπολι 0-2: Ασταμάτητο τρένο προς τον τίτλο!

Δεν... κόβει πουθενά η αμαξοστοιχία του Λουτσιάνο Σπαλέτι, η οποία έφτασε τις 20 νίκες σε 23 ματς της Serie A και προελαύνει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ένα ασταμάτητο τρένο προς τον τίτλο της Serie A είναι η Νάπολι, η οποία επιβλήθηκε με χαρακτηριστική ευκολία με 2-0 στην έδρα της Σασουόλο. Οι Παρτενοπέι έφτασαν στην 20η νίκη τους στη διοργάνωση σε 23 ματς με το γκολ του Κβαρατσκέλια (12′) και του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, Όσιμχεν (33′), που μετράει πλέον 18 σε 19 ματς, ενώ βρήκε δίκτυα για έβδομη σερί αγωνιστική!

Το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι διεύρυνε (για την ώρα) τη διαφορά του από τη δεύτερη Ίντερ στους 18 βαθμούς και δείχνει πως τα υπόλοιπα παιχνίδια θα είναι τυπική διαδικασία στον δρόμο της επιστροφής της στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου ύστερα από 33 χρόνια. Από την απέναντι πλευρά, η Σασουόλο παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, ούσα στη 15η θέση με 24 πόντους.

Να σημειωθεί και ότι οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 41′, αλλά το γκολ του Λορέν δε μέτρησε ύστερα από υπόδειξη του VAR για οφσάιντ, ενώ το ίδιο έγινε και για τους φιλοξενούμενους στην τελευταία φάση, μιας και το τέρμα του Σιμεόνε ακυρώθηκε για τον ίδιο λόγο!

Η ταυτότητα του ματς:

Serie A: 23η αγωνιστική, «Mapei Stadium – Città del Tricolore»

Διαιτητής: Κολόμπο

Κίτρινες: 43′ Λορέν, 82′ Λόπες – 53′ Έλμας, 68′ Ζιελίνσκι

Σκόρερ: 12′ Κβαρατσκέλια, 33′ Όσιμχεν

ΣΑΣΟΥΟΛΟ (Ντιονίσι): Κονσίλι, Ζορτέα, Έρλιτς, Τρεσόλντι, Ροτζέριο, Φρατέσι (86′ Άλβαρες), Λόπες (87′ Ομπιάνγκ), Ματέους Ενρίκε (79′ Θορστβεντ), Μπαϊράμι (79′ Σεϊντέ), Λοριέν, Ντεφρέλ (57′ Πιναμόντι)

ΝΑΠΟΛΙ (ΣΠΑΛΕΤΙ): Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Κιμ, Ολιβέρα, Ανγκισά (78′ Εντομπελέ), Λομπότκα, Έλμας (85′ Ζερμπίν), Πολιτάνο (58′ Ζιελίνσκι), Όσιμχεν (84′ Σιμεόνε), Κβαρατσκέλια (78′ Λοσάνο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.