Oυντινέζε – Σασσουόλο 2-2: Όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο (hls)

Ουντινέζε και Σασσουόλο έμειναν στην ισοπαλία, με τους γηπεδούχους να προηγούνται δύο φορές αλλά τους φιλοξενούμενους να απαντούν.

Οι «φριουλάνι» έχασαν έτσι και άλλο έδαφος στη μάχη της Ευρώπης μετά από 22 αγωνιστικές στη Serie A, μένοντας για τρίτο ματς χωρίς τρίποντο. Οι «νεροβέρντι» από την άλλη, παρέμειναν αήτττητοι για τέταρτο σερί παιχνίδι και έκαναν άλλο ένα βήμα για την παραμονή, έστω και αν πλέουν δεν έχουν κερδίσει τη συγκεκριμένη αντίπαλο σε δέκα συνεχόμενα ματς από το 2018.

Όλο «ζουμί» του αγώνα ήταν στο πρώτο ημίχρονο, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον κυριολεκτικά από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η Ουντινέζε άνοιξε το σκορ μόλις στο 25ο δευτερόλεπτο, με τον Ουντότζι να σκοράρει μετά από πάσα του Μπίγιολ!

H Σασσουόλο όμως απάντησε άμεσα και συγκεκριμένα στο 6ο λεπτό, με τον Μπεκάο να βρίσκει τον Ενρίκε και αυτός να σκοράρει με σουτ που κόντραρε και στον Μπίγιολ.

Οι φιλοξενούμενοι, τέσσερα λεπτά αργότερα έχασαν τον πολύτιμο επιθετικό Μπεράρντι, ο οποίος βγήκε αλλαγή με πρόβλημα στον προσαγωγό. Οι ατυχίες τους συνεχίστηκαν στο 26′ με τον Φρατέζι να έχει σουτ στο δοκάρι, ενώ στο 28′ οι «φριουλάνι» πήραν ξανά προβάδισμα, με τον Μπίγιολ -μετά την ασίστ στο πρώτο γκολ – να εκτελεί ο ίδιος για το 2-1!

Το θεαματικό πρώτο ημίχρονο όμως τελείωσε όπως ξεκίνησε, δηλαδή με γκολ, καθώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μπαϊράμι έκανε σέντρα για τον Ντεφρέλ που έγραψε το 2-2!

To β’ μέρος δεν είχε τον ίδιο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να συμβιβάζονται τελικά στην ισοπαλία.

Ουντινέζε (Σοτίλ): Σιλβέστρι – Μπεκάο, Μπίγιολ, Πέρες (86′ Εμποσέ) – Εχιζιμπούε, Σάμαρτζιτς (86′ Παφούντι), Γουάλας, Λόβριτς (80′ Αρσλάν), Ουντότζι – Περέιρα (46′ Τοβέν) – Μπέτο (72′ Ατζάγι).
Σασσουόλο (Ντιονίζι): Κονσίλι – Τσορτέα, Έρλιτς, Ρουάν, Μαρκίτσα (67′ Χαρουί) – Φρατέζι, Ομπιάνγκ (46′ Λόπες), Ενρίκε – Μπεράρντι (12′ Μπαϊράμι), Ντεφρέλ (67′ Πιναμόντι), Λοριεντέ (87′ Φεράρι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.