Σπουδαία διπλά για Σασουόλο, Κάλιαρι

Σημαντικές νίκες που τις βοήθησαν να ξεφύγουν από τη ζώνη υποβιβασμού, πέτυχαν την Κυριακή Σασουόλο και Κάλιαρι για την 8η αγωνιστική του Καμπιονάτο.

Σημαντικές νίκες που τις βοήθησαν να ξεφύγουν από τη ζώνη υποβιβασμού, πέτυχαν την Κυριακή Σασουόλο και Κάλιαρι για την 8η αγωνιστική του Καμπιονάτο.


Η Σασουόλο, πήρε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα επί της ουραγού και απογοητευτικής Πάρμα, με 3-1 στην Εμίλια. Φλόκαρι (20′), Ακέρμπι (23′) και Ταϊντέρ (52′) καθάρισαν το ματς για την ομάδα του Ντι Φρανσέσκο με το σύνολο του Ντοναντόνι να μειώνει απλά με τον Κασάνο στο 78ο λεπτό. Στους 7 πόντους η Σασουόλο, στους 3 έμεινε (τελευταία) η Πάρμα.


Η Κάλιαρι ήταν ισοπεδωτική στο Έμπολι, περνώντας με 4-0. Το ματς τελείωσε ουσιαστικά μέσα σε ένα 15λεπτο. Ο Σάου άνοιξε το σκορ στο 31′ με τον Αβελάρ στο 36′ να κάνει το 0-2. Ο ίδιος παίκτης με πέναλτι δύο λεπτά αργότερα έγραψε το 0-3 με τον Έκνταλ να διαμορφώνει το τελικό 0-4 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων το πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα της Σαρδηνίας ανέβηκε έτσι στους 8 βαθμούς με την Έμπολι να μένει στους 7.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.