Ρόμα – Έμπολι 2-0: Νίκη από τα αποδυτήρια με πρωταγωνιστή τον Ντιμπάλα

Η Ρόμα κέρδισε με 2-0 την Έμπολι χάρη στα γκολ των Ιμπάνιες και Έιμπραχαμ από δύο κόρνερ που εκτέλεσε ο Πάουλο Ντιμπάλα.

Η Ρόμα επικράτησε με 2-0 της Έμπολι χάρη στα γρήγορα γκολ των Ιμπάνιες και Έιμπραχαμ, ”σκαρφαλώνοντας” στην τρίτη θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με τη δεύτερη Ίντερ η οποία έχει ματς λιγότερο.

Η Ρόμα τελείωσε το ματς πριν καν αυτό ξεκινήσει

Η Ρόμα μπήκε δυνατά στο ματς και στο έκτο λεπτό βρέθηκε να προηγείται στο σκορ με 2-0. Το πρώτο γκολ το βρήκε από εκτέλεση κόρνερ του Πάουλο Ντιμπάλα με τον Ρότζερ Ιμπάνιες να παίρνει την κεφαλιά και τον Βικάριο να μην κατορθώνει να διώξει την μπάλα. Οι γηπεδούχοι δεν εφησύχασαν κι έψαξαν το δεύτερο γκολ, που θα τους έδινε την ευκαιρία να «κλειδώσουν» το ματς. Πάλι ο Ντιμπάλα από κόρνερ έστειλε την μπάλα στο πρώτο δοκάρι, εκεί όπου ο Τάμι Έιμπραχαμ έβαλε το κεφάλι του κάνοντας δύο τα τέρματα της ομάδας του. Η Ρόμα έβαλε δύο γκολ στα πρώτα έξι λεπτά ενός αγώνα στη Serie A για πέμπτη φορά στην ιστορία της.

Η ‘Εμπολι είχε την μπάλα, η Ρόμα το αποτέλεσμα

Οι γηπεδούχοι μετά την επίτευξη και του δεύτερου γκολ έριξαν το ρυθμό, αλλά δε σταμάτησαν και να απειλούν. Στο ένατο λεπτό, ο… διανομέας γκολ Ντιμπάλα βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή με την μπάλα και προτίμησε ένα σουτ με κακές προϋποθέσεις από το να πασάρει στον Έιμπραχαμ. Στα επόμενα λεπτά η ‘Εμπολι κέρδιζε μέτρα έχοντας την κατοχή της μπάλας. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Εμπουεχί όμως το σουτ του δεν βρήκε την εστία του Ρουί Πατρίσιο.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου υπήρξε κάποια μεγάλη στιγμή, όπως έγινε στο πρώτο μισό του αγώνα. Η Ρόμα πάλι από κόρνερ βρήκε δύο μεγάλες ευκαιρίες όμως ο Βικάριο τις αποσόβησε με… χέρια και με πόδια. Στη συνέχεια η ‘Εμπολι προσπαθούσε να αυξήσει την επικινδυνότητά της, όμως η Ρόμα δεν την άφησε. Στο 69’ η ‘Εμπολι με ένα κόρνερ έφτασε κοντά στο γκολ με το σουτ του Καμπιάγκι να περνά εκτός εστίας. Στο υπόλοιπο του ματς καμία από τις δύο ομάδες δεν άγγιξε το γκολ με τον Μουρίνιο να εστιάσει στο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

21η αγωνιστική Serie A

Ρόμα (Μουρίνιο): Πατρίσιο, Σμόλινγκ, Ιμπάνιες, Μαντσίνι, Ζαλέφσκι(90+4′ Λιορέντε), Κριστάντε, Μάτιτς, Ελ Σαραουί(84′ Τσελίκ), Πελεγκρίνι(90+4′ Μπελόττι), Ντιμπάλα (70′ Μποβ), Έιμπραχαμ

Έμπολι (Ζανέτι): Βικάριο, Παρίζι, Λουπέρτο, Ντε Βιντέρ, Εμπουεχί (82′ Στογιάνοβιτς), Μπαντινέλλι (83′ Πιάτσα), Μαρίν, ‘Ακπρο (74′ Χέντερσον), Μπαλντάνζι, Καπούτο (62′ Πίκολι), Σατριάνο (62’ Καμπιάγκι)

Διαιτητής: Φεντερίκο Ντιονίσι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.