Τζανιόλο: Επιστρέφει ανεπιθύμητος μέχρι να φύγει…

Δημοσιεύματα στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι ο Νίκολο Τζανιόλο αποφάσισε να επιστρέψει στην Τριγκόρια και να συνεχίσει τις προπονήσεις με τη Ρόμα.

Ιταλικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Ιταλός ενταχθεί στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου αύριο και να τεθεί στην διάθεση του Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Ιταλός διεθνής δεν έχει προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα από την αρχή της εβδομάδας. Ωστόσο, η Ρόμα του επέτρεψε να παραμείνει στο σπίτι του, αλλά δεν ήξερε ότι θα αγνοούσε την προπόνηση την επόμενη μέρα. Ο Τζανιόλο βρισκόταν σε συζητήσεις με την Μπόρνμουθ και αρχικά αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση από τον σύλλογο της Premier League, αλλάζοντας γνώμη το βράδυ της Δευτέρας (30/1), όταν, ωστόσο, ήταν ήδη πολύ αργά.

Ο Ζανιόλο δεν αναμένεται να παίξει ξανά στη Ρόμα αυτή τη σεζόν και δεν είναι πλέον μέρος των πλάνων του συλλόγου. Αποκλείστηκε για τους δύο τελευταίους αγώνες της Serie A εναντίον της Σπέτσια και της Νάπολι και δεν θα συμμετάσχει στην αποψινή αναμέτρηση του Coppa Italia με την Κρεμονέζε. Το συμβόλαιό του στο λήγει τον Ιούνιο του 2024.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.