Ίντερ: Θέλει Λίντελοφ για τη θέση του Σκρίνιαρ

Για τον στόπερ της Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται οι «νερατζούρι».

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ έχει αποφασίσει να μην αποδεχθεί την πρόταση για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ιντερ και θα συνεχίσει από το καλοκαίρι, ως ελεύθερος, την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, μολονότι είναι βασική επιλογή του Σιμόνε Ιντζάγκι για το κέντρο της άμυνας των «νερατζούρι».

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας προσέγγισε το καλοκαίρι την Ιντερ για τον 27χρονο Σλοβάκο διεθνή αμυντικό, αλλά η ομάδα του Μιλάνου δεν θέλησε να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε τριετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι, αύξηση των αποδοχών του στα οκτώ εκατ. ευρώ και μόνιμα στο μπράτσο του το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο ίδιος όμως έχει αποφασίσει ν’ απορρίψει την πρόταση της Ιντερ και έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με την Παρί για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας από την 1η Ιουλίου. Η ομάδα του Μιλάνου ψάχνει για το διάδοχο του και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ είναι σ’ επαφές με τον Βίκτορ Λίντελοφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 28χρονος Σουηδός σέντερ μπακ δεν είναι στα πλάνα του Ερικ Τεν Χαγκ και θέλει να φορέσει τη φανέλα των «νερατζούρι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.