Κρεμονέζε – Ίντερ 1-2: Ανατροπή με Λαουτάρο (hls)

Αν και βρήκε σθεναρή αντίσταση από την Κρεμονέζε, η Ίντερ πέρασε νικηφόρα από την Κρεμόνα, καθώς επικράτησε 2-1 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Serie A.

Αν και βρήκε σθεναρή αντίσταση από την Κρεμονέζε, η Ίντερ πέρασε νικηφόρα από την Κρεμόνα, καθώς επικράτησε 2-1 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Serie A.

Πρωταγωνιστής και σκόρερ των “νερατζούρι” ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος ηγήθηκε στην προσπάθεια για ανατροπή.

Η Κρεμονέζε άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με απίθανο σουτ του Οκερέκε έξω από την περιοχή των “νερατζούρι’, ενώ η Ίντερ ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα με κοντινή προβολή του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Η ομάδα από το Μιλάνο συνέχισε να… σφυροκοπά την ουραγό της Serie A, έχασε σημαντικές ευκαιρίες και έφτασε στην ανατροπή στο 65ο λεπτό με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Η Ίντερ έφτασε τους 40 βαθμούς και βρίσκεται – προσωρινά – στη δεύτερη θέση της κατάταξης, ενώ η Κρεμονέζε είναι στην τελευταία θέση του ιταλικού πρωταθλήματος με 8 βαθμούς.

Κρεμονέζε: Καρνεσέκι, Βάσκες, Κίρικες, Μπιανκέτι (67′ Μπουοναϊούτο), Βαλέρι, Μεϊτέ, Καστανιέτι (60′ Αφένα Γκιάν), Σερνίκολα, Τσιοφάνι (60′ Ντέσερς), Οκερέκε (72′ Ζανιμάκια)

Ίντερ: Ονανά, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Γκαλιαρντίνι, Τσαλχάνογλου (67′ Ασλάνι), Μικταριάν, Ντιμάρκο (66′ Γκέσενς), Μαρτίνες (77′ Κορέα), Ντζέκο (77′ Ντζέκο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.