Ίντερ: Στο Hall of Fame ο Μαϊκόν (vid)

Ο σπουδαίος αμυντικός του παρελθόντος, ο Βραζιλιάνος Μαϊκόν, έχει πλέον τη θέση του στο Hall of Fame της Ίντερ.

Ο πρώην μπακ των “νερατζούρι”, γεννημένος το 1981, είναι ο δεύτερος νέος παίκτης που μπήκε στο Hall of Fame το 2022, μετά τον Μπορντόν και επίσης ο πέμπτος αμυντικός που λαμβάνει το διάσημο βραβείο, μετά τους Ζανέτι, Φακέτι, Μπέργκομι και Ματεράτσι.
Με την ολοκλήρωση των κατηγοριών τερματοφυλάκων και αμυντικών, τις επόμενες εβδομάδες θα μάθουμε ποιοι μέσοι και επιθετικοί έχουν επιλεγεί από τους οπαδούς της Ίντερ από όλο τον κόσμο, στη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο.

«Είμαι χαρούμενος που μπήκα στο Inter Hall of Fame. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας των νερατζούρι. Είμαι εδώ τόσα πολλά χρόνια, έχουμε κερδίσει τόσα τρόπαια μαζί και έχω τόσους φίλους στην Ίντερ. όσο για τους οπαδούς: Τα λέμε σύντομα».

Μέτρησε 249 συμμετοχές με την Ίντερ σε επτά σεζόν, σημειώνοντας 20 γκολ. Ως παίκτης των “νερατζούρι”, κέρδισε μεταξύ άλλων, 4 Scudetti, 2 Coppa Italia και 1 Champions League. Πολλές ομαδικές επιτυχίες, καθώς και προσωπικά βραβεία: Το 2010 συμπεριλήφθηκε στην ομάδα της χρονιάς από την UEFA, κερδίζοντας το βραβείο του καλύτερου αμυντικού. Επίσης με τη Βραζιλία, πρόσθεσε δύο Copa America στην τεράστια τροπαιοθήκη του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.