Ναϊνγκολάν: Τον θέλει ο Ντε Ρόσι στη ΣΠΑΛ

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ του Ράτζα Ναϊνγκολάν και της ΣΠΑΛ.

Η ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι (παλιός συμπαίκτης του Βέλγου στη Ρόμα) προσπαθεί να πάρει τον πρώην μέσο των Ρόμα, Ίντερ και Κάλιαρι. Ο 34χρονος Βέλγος μέσος είναι επί του παρόντος ελεύθερος αφού ο χρόνος του με την Αντβέρπ έληξε απότομα. Πιάστηκε να καπνίζει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο στον πάγκο κατά τη διάρκεια της ήττας με 3-0 από τη Σταντάρ Λιέγης, συμπεριφορά φυσικά που ο σύλλογος δεν αποδέχτηκε.

Ο Ναϊνγκολάν πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Ιταλία πριν φύγει για την πατρίδα του το καλοκαίρι του 2021, κάνοντας 367 εμφανίσεις στη Serie A και 71 στη Serie B. Η ΣΠΑΛ σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, πρόσφερε στον Ναϊνγκολάν εξάμηνο συμβόλαιο αξίας περίπου 200.000 ευρώ, το οποίο απορρίφθηκε από τον Βέλγο, ο οποίος με τη σειρά του ζήτησε περίπου 500.000 ευρώ.

Έκτοτε, η ΣΠΑΛ αύξησε την προσφορά της, προτείνοντας μια βραχυπρόθεσμη συμφωνία αξίας 300.000 ευρώ συν διάφορα πρόσθετα που σχετίζονται με εμφανίσεις, γκολ και πρόκριση στα play off. Ο 34χρονος πλέον σκέφτεται τις επιλογές του, με τις Κάλιαρι, Σαλερνιτάνα και Ελλάς Βερόνα να ενδιαφέρονται επίσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.