Γιουβέντους: Εναρμονισμένος με την πραγματικότητα ο Αλέγκρι «μάλλον» ανανεώνει

Με την ποινή των 15 πόντων και ένα εντελώς νέο διοικητικό συμβούλιο, ο Μαξ Αλέγκρι είναι ολοένα και περισσότερο η μόνη σταθερή φιγούρα στη Γιουβέντους και αναφέρεται ότι το συμβόλαιό του μπορεί να επεκταθεί έως το 2027.

Οι ΅«Μπιανκονέρι» βρίσκονται σε μια περίοδο ρευστότητας μετά από μία ετυμηγορία στη δίκη κεφαλαιακών κερδών και άλλες που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν τόσο για τις μεταγραφές όσο και για την πληρωμή των μισθών κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Αντρέα Ανιέλι και Πάβελ Νέντβεντ έχουν αποχωρήσει, επομένως ο Αλέγκρι, έχει περισσότερες ευθύνες από ποτέ, και όχι μόνο ως προπονητής. Σύμφωνα με τη La Gazzetta dello Sport, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου Τζον Έλκαν πιστεύει ότι ο Αλέγκρι μπορεί να τους βοηθήσει στο μέλλον και είναι έτοιμος να επεκτείνει το τρέχον συμβόλαιό του έως τον Ιούνιο του 2027. Είναι μια πλήρης αλλαγή στρατηγικής από μόλις πριν από λίγους μήνες, όταν φαινόταν ότι ο μόνος λόγος που η Γιουβέντους δεν είχε απολύσει τον Αλέγκρι ήταν επειδή το συμβόλαιό του έληγε τον Ιούνιο του 2025 και θα κόστιζε ένα τεράστιο ποσό για να λυθεί πρόωρα.

Αυτή είναι ήδη η δεύτερη θητεία του Αλέγκρι στο Τορίνο, αφού κέρδισε πέντε συνεχόμενους τίτλους της Serie A από το 2014 έως το 2019. Εκείνη την εποχή, η Γιούβε προσπαθούσε να φέρει μεγάλα ονόματα, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει και τώρα ο σύλλογος ελπίζει να πάρει το καλύτερο από την ακαδημία νέων, κρατώντας χαμηλά τα έξοδα. Ενώ υπήρχαν φήμες για τον Ζινεντίν Ζιντάν ή τον Αντόνιο Κόντε, ο Αλέγκρι φαίνεται πιο εναρμονισμένος με τη νέα πραγματικότητα στη Γηραιά Κυρία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.