Ίντερ: Μιλένκοβιτς ο αντικαταστάτης του Σκρίνιαρ

Η Ίντερ ξεκίνησε το ψάξιμο για αντικαταστάτες του Μίλαν Σκρίνιαρ και φέρεται να έχει αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον της για τον Νίκολα Μιλένκοβιτς της Φιορεντίνα.

Οι «νερατζούρι» γνωρίζουν ότι ο Σλοβάκος σέντερ μπακ ετοιμάζεται να φύγει από την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας για να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν, αναγκάζοντάς τους να βρουν έναν ισχυρό αντικαταστάτη για την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι. Η Ίντερ ενδιαφέρθηκε σοβαρά για τον Μιλένκοβιτς στη μεταγραφική περίοδο του περασμένου καλοκαιριού, αλλά αποχώρησε λόγω των αιτημάτων της Φιορεντίνα.

Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, η κορυφαία επιλογή της Ίντερ για να αντικαταστήσει τον Σλοβάκο είναι ο Σέρβος διεθνής των «βιόλα» και το ενδιαφέρον του συλλόγου για τον κεντρικό αμυντικό έχει αναζωπυρωθεί πλήρως. Οι «νερατζούρι» έχουν ήδη συμφωνήσει τους όρους του συμβολαίου με τον ατζέντη του Μιλένκοβιτς, Φάλι Ραμαντάνι και τώρα πρέπει να βρουν τη σωστή συμφωνία με τη Φιορεντίνα, η οποία ήθελε περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι. Ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ εργάζεται σκληρά για τη συμφωνία, αλλά μένει να δούμε αν ο σύλλογος θα ξεκινήσει μια σοβαρή προσπάθεια αυτόν τον μήνα ή θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για να πατήσει το έναυσμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.