Ίντερ – Έμπολι 0-1 : Κέρδισαν οι καλύτεροι και οι περισσότεροι! (hls)

Μεγάλη και δίκαιη η νίκη της Έμπολι στο Μιλάνο με γκολ του Μπαλντάνζι στο 66’ επί της Ίντερ που έπαιζε με 10 παίκτες, από το 40’

Μπορεί η Ίντερ να επικαλείται την ανατροπή των ισορροπιών, λόγω της αποβολής του Σλοβάκου Σκρίνιαρ – δεύτερη κίτρινη στο 40’ – προκειμένου να δικαιολογήσει ως ένα σημείο την ήττα, που ήταν και η πρώτη σε επίσημο ματς μέσα στο 2023, από την Έμπολι όμως δεν ήταν μόνον αυτός ο λόγος της μεγάλης έκπληξης (;) με την οποία ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική της Serie A..
Η ομάδα της Τοσκάνης, προερχόμενη από νίκη επί της Σαμπντόρια και δύο εκτός έδρας ισοπαλίες με Λάτσιο και Ουντινέζε, μπήκε αποφασισμένη να διεκδικήσει τις ευκαιρίες της στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» προτάσσοντας το θράσος της απέναντι στο θεωρητικό φαβορί της αναμέτρησης.
Ακόμα και όταν το ματς διεξάγονταν με 11 εναντίον 11, η Έμπολι έμοιαζε μάλλον καλύτερη από την Ίντερ και προπάντων πιο πρόθυμη να πιέσει, παίζοντας ανταγωνιστικά στο ανοιχτό γήπεδο!
Με παίκτη λιγότερο, ο ρόλος των γηπεδούχων έγινε ακόμα πιο δύσκολος.
Στο 66’ ο Μπαλντάνζι, που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο ματς, άνοιξε το σκορ και ως το φινάλε πιο κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα ήταν η ομάδα του παρά οι αντίπαλοί της.

Η Ίντερ πάντως είχε την καλή ευκαιρία για να πάρει τουλάχιστον τον πόντο της ισοπαλίας, αλλά η κεφαλιά του Ντε Φράϊ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στο 77ο λεπτό. Το γκολ δεν ήρθε και η διαφορά από την πρωτοπόρο Νάπολι αυξήθηκε στους 13 πόντους!

Ίντερ (Σιμόνε Ινζάγκι) 3-5-2
Ονάνα, Μπαστόνε, Ντε Φράϊ, Σκρίνιαρ, Ντι Μάρκο (71’ Γκόζενς), Νταρμιάν (71’ Ντζέκο), Μικιταριάν (77’ Λουκάκου), Τσαλχάνογλου, Μπαρέλα (71’ Ασλάνι), Λαουτάρο Μαρτίνες, Κορέα (46’ Μπελανόβα).

Έμπολι (Πάολο Ζανέτι) 4-3-1-2
Βικάριο, Εμπουέχι, Ντε Βίντερ, Λουπέρτο, Παρίζι, Μπαντινέλι, Χέντερσον (73’΄Σατριάνο), Άκπρο (46’ Χαας), Μπαϊράμι (74’ Φατσίνι), Καμπιάνι (64’ Μπαλντάνζι), Καπούτο.





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.