Νίκη με ανατροπή η Μπολόνια, «ανάσα» για τη Σπέτσια (hls)

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη και μάλιστα με ανατροπή (1-2) πέτυχε η Μπολόνια επί της Ουντινέζε για τη 18η αγωνιστική της Serie A.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ αρκετά νωρίς (10’) με τον Μπέτο και πέντε λεπτά αργότερα έγραψαν το 2-0 με τον ίδιο παίκτη, όμως μετά από χρήση VAR ο Πορτογάλος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε.

Η Μπολόνια έβγαλε σημάδια αντίδρασης προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 45’ με τον Σανσόνε, όμως και πάλι μετά από χρήση VAR το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Ιταλός ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.

Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και στο 59’ ο Σανσόνε ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 80’ ο Στέφαν Πος ολοκλήρωσε την ανατροπή και η Μπολόνια επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, ύστερα από δύο σερί ήττες.

Την ίδια ώρα πολύ σημαντική νίκη, επίσης εκτός έδρας, πέτυχε η Σπέτσια με σκορ 1-0 επί της Τορίνο και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Γκότι σημείωσε στο 28ο λεπτό ο Ενζολά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.