Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: Τα τρία ενδεχόμενα για το μέλλον του Σουηδού επιθετικού

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δήλωσε πρόσφατα ότι θα μπορούσε κάλλιστα να μείνει στη Μίλαν μετά το τέλος των αγωνιστικών του ημερών.

Το Calciomercato υπενθυμίζει τα λόγια του Σουηδού στη συνέντευξή του στη Rai: «Νιώθω καλά στη Μίλαν, νιώθω ζωντανός. Δεν είναι μυστικό ότι μπορεί να μείνω περισσότερο από το αναμενόμενο». Ο Ιμπραχίμοβιτς θα μπορούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Μίλαν για λίγο ακόμα, αλλά και μετά ίσως να πάρει έναν προπονητικό ρόλο.
Υπάρχουν αρκετές λύσεις στο τραπέζι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αλλά στο μυαλό του Ζλάταν αυτή τη στιγμή, η επιστροφή στο γήπεδο είναι απόλυτη προτεραιότητα. Ο Σουηδός δούλεψε με τους συμπαίκτες του στο Ντουμπάι και θέλει να οδηγήσει την ομάδα σε μια επιστροφή στο Scudetto και στο Champions League.

Η Μίλαν θα αφήσει μια μεγάλη γκάμα επιλογών στο τραπέζι για τον Ιμπραχίμοβιτς και το πρόβλημα δεν θα είναι ποτέ οικονομικό, καθώς οι απαιτήσεις του δεν είναι υψηλές.
Εάν ο “Ίμπρα” αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του, υπάρχουν τρεις λύσεις κατά νου: Η μία είναι να αναλάβει ρόλο στην Casa Milan ως μέλος της διοίκησης, μια άλλη είναι να γίνει μέλος του προπονητικού επιτελείου ή διευθυντής της ομάδας και η τρίτη είναι να ακολουθήσει τη διαδρομή του μάνατζερ, δεδομένης της φιλίας του με τον Ραϊόλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.