Τζιόρτζιο Σκαλβίνι: Αυτόν ποιος θα τον πάρει και με πόσα λεφτά;

Η Αταλάντα δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον έφηβο σέντερ μπακ να φύγει φτηνά και θα απαιτήσουν ένα μεγάλο ποσό προκειμένου να αποδεσμεύσουν τον Ιταλό.

Η ικανότητά του να χτίζει από την πλάτη με το αριστερό του πόδι και η άψογη τακτική του επίγνωση έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών κολοσσών, αναγκάζοντας την Αταλάντα να αντιδράσει γρήγορα.

Η Ίντερ έχει συναντήσει τους ατζέντηδες του Τζόρτζιο Σκαλβίνι και είναι αισιόδοξη για την επίτευξη συμφωνίας για τον 19χρονο παρά την τιμή που ζητά η Αταλάντα και είναι κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Οι νερατζούρι βρίσκονται σε επαφή με την Αταλάντα «εδώ και εβδομάδες», καθώς πιστεύουν ότι ο Ιταλός σέντερ μπακ θα ήταν ο ιδανικός παίκτης για να ανανεώσει την άμυνα τους, λαμβάνοντας επίσης υπόψη ότι τα συμβόλαια των Ντανίλο Ντ’Αμπρόζιο, Στέφαν Ντε Φράι και Μίλαν Σκρίνιαρ ολοκληρώνονται τον Ιούνιο του 2023.

Η τιμή που έχει βάλει ο σύλλογος του Μπέργκαμο για τον ποδοσφαιριστή είναι υψηλή. Προκειμένου να μειώσει τις απαιτήσεις της, η Ίντερ θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει στη συμφωνία τον νεαρό της Τζιοβάνι Φαμπιάν και να τον αποτιμήσει περίπου 14 εκατομμύρια ευρώ. Ο 19χρονος μέσος αυτή τη στιγμή είναι δανεικός στη Ρετζίνα της Serie B και εντυπωσιάζει υπό τις οδηγίες του Φίλιπο Ιντσάγκι, σκοράροντας πέντε γκολ σε 18 αγώνες. Ο Σκαλβίνι είναι η προτεραιότητα της Ίντερ για την επόμενη σεζόν, αλλά ο τεχνικός διευθυντής, Μπέπε Μαρότα, ξέρει ότι είναι κρίσιμο να κινηθεί γρήγορα για να αποκρούσει τον ανταγωνισμό, καθώς η Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε ενδιαφέρεται επίσης για τον νεαρό.

Ο Scalvini έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την Αταλάντα το 2021 και είδε τον χρόνο συμμετοχής του να βελτιώνεται τελευταία. Ο προπονητής, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, αξιοποίησε στο έπακρο την ευελιξία του, τοποθετώντας τον ως κεντρικό αμυντικό όσο και ως κεντρικό μέσο. Ο 19χρονος έχει κάνει 11 εμφανίσεις στη Serie A αυτή τη σεζόν, πετυχαίνοντας ένα γκολ. Μετράει ήδη 32 εμφανίσεις για την Αταλάντα και είναι και διεθνής, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του τον περασμένο Νοέμβριο.

Η ομάδα του Μπέργκαμο δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει το έφηβο αστέρι της να φύγει φτηνά και είναι έτοιμη να ζητήσει πολλά λεφτά, τόσο από την Ίντερ ή οποιοδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο. Αυτό βέβαια, είναι πέρα ​​από τις οικονομικές δυνατότητες της Ίντερ που θα βρει τρόπο να ανταπεξέλθει. Ενώ οι γίγαντες της Serie A, Ίντερ και Γιουβέντους παρακολουθούν στενά, ξένοι σύλλογοι όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ και η Μπάγερν Μονάχου είναι επίσης πρόθυμοι να κατακτήσουν έναν από τους πιο υποσχόμενους αμυντικούς σε όλη την Ευρώπη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.