Ίντερ: Άναψε «φωτιές» για Τουράμ ο Λατζάρο! (pic)

Από το καλοκαίρι η Ίντερ δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Μάρκους Τουράμ. Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός, έπαιξε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γαλλία απέναντι στην Αργεντινή και πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο Κατάρ.

Το συμβόλαιό του με την Μπορούσια Γκλάντμπαχ είναι σε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2023, επομένως είναι πιθανή μια αποχώρηση τον Ιανουάριο, αλλά το πιθανότερο είναι να φύγει το καλοκαίρι ως ελεύθερος. Ο Τουράμ γεννήθηκε στην Ιταλία τον Αύγουστο του 1997, όταν ο πατέρας του Λιλιάν έπαιζε στην Πάρμα και έχει συνδεθεί με συλλόγους όπως η Μίλαν και η Μπάγερν Μονάχου.

 Η Ίντερ παραμένει το φαβορί αφού πλησίασε σε συμφωνία το καλοκαίρι και κάποιοι οπαδοί με μάτια «αετού» εντόπισαν ένα περίεργο μήνυμα στο Instagram από τον Λατζάρο που ανήκει στην Ιντερ, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι δανεικός στην Τορίνο. «Περήφανος για σένα αδερφέ! Ci vediamo presto». Έγραψε το πρώτο μέρος στα αγγλικά, αλλά το δεύτερο στα ιταλικά, κάτι που κάποιοι είδαν ως υπόδειξη ότι οδεύει προς την Ιταλία. Το ενδιαφέρον σημείο είναι το «ci vediamo presto»: «Θα τα πούμε σύντομα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.