Αταλάντα: Ο Γκασπερίνι πιστεύει σε νίκη επί της Νάπολι

Ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι τονίζει πως η Νάπολι δεν είναι ανίκητη και πως η Αταλάντα μπορεί να πάρει το τρίποντο.

Ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας του Μπέργκαμο αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση των δυο ομάδων και τόνισε πως οι παίκτες του είναι πανέτοιμοι. Η Αταλάντα θέλει τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, για να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή στους δυο βαθμούς και να μπει για τα καλά στο κόλπο για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Γκασπερίνι δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δουλεύουμε πολύ καλά, υπάρχει πολύ δυνατό πνεύμα στην ομάδα και πολύ καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Η θέση μας στη βαθμολογία και τα αποτελέσματά μας είναι πολύ καλά. Στο ξεκίνημα της σεζόν, ήταν δύσκολο να προβλέψεις πως αυτό το ματς θα ήταν… ντέρμπι κορυφής στη Serie A».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ήττα της Νάπολι από τη Λίβερπουλ: «Η ήττα τους αυτή δείχνει πως δεν είναι ανίκητοι, αν και άξιζαν κάτι περισσότερο εναντίον της Λίβερπουλ. Όταν χάνεις, δίνεις λίγο μεγαλύτερη προσοχή στο πως θα αντιδράσεις άμεσα. Αντίθετα, ορισμένες φορές μετά από νίκη έχεις μεγάλο ενθουσιασμό και δε δίνεις την ίδια σημασία στο πως θα ανακαλύψεις τις δυσκολίες ενός αγώνα. Θα χρειαστεί να παίξουμε σπουδαία για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είναι πολύ σημαντικό να μη δώσουμε χώρο στους γρήγορους επιθετικούς της Νάπολι, αλλά και να μην παίξουμε πολύ πίσω. Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι παντού μέσα στο γήπεδο».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις απουσίες της ομάδας του: «Ο Μουριέλ έχει πρόβλημα στους συνδέσμους και είναι κρίμα, γιατί φέτος έχει παίξει πολύ καλά σε αρκετά ματς. Θα επιστρέψει μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Ντε Ρουν προπονήθηκε σήμερα με την ομάδα και θα είναι στην αποστολή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.