Γκασπερίνι: «Η Νάπολι δεν είναι ανίκητη»

Aπόλυτα πεπεισμένος πως η ομάδα του μπορεί να βάλει ένα... τέρμα στο αήττητο σερί 12 αγώνων της πρωτοπόρου της Serie A το Σάββατο (5/11, 19:00) είναι ο πολύπειρος τεχνικός.

Ο προπονητής της Αταλάντα, Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι έχει δει την ομάδα του να έχει μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα (2-0 εντός έδρας από τη Λάτσιο) και βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, 5 βαθμούς πίσω από τη Νάπολι!

«Δουλεύουμε πολύ καλά, υπάρχει πολύ δυνατό πνεύμα στην ομάδα και πολύ καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Η θέση μας στη βαθμολογία και τα αποτελέσματά μας είναι πολύ καλά. Στο ξεκίνημα της σεζόν, ήταν δύσκολο να προβλέψεις πως αυτό το ματς θα ήταν… ντέρμπι κορυφής στη Serie A.

Η ήττα τους αυτή δείχνει πως δεν είναι ανίκητοι, αν και άξιζαν κάτι περισσότερο εναντίον της Λίβερπουλ. Όταν χάνεις, δίνεις λίγο μεγαλύτερη προσοχή στο πως θα αντιδράσεις άμεσα. Αντίθετα, ορισμένες φορές μετά από νίκη έχεις μεγάλο ενθουσιασμό και δεν δίνεις την ίδια σημασία στο πως θα ανακαλύψεις τις δυσκολίες ενός αγώνα.

Θα χρειαστεί να παίξουμε σπουδαία για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είναι πολύ σημαντικό να μην δώσουμε χώρο στους γρήγορους επιθετικούς της Νάπολι, αλλά και να μην παίξουμε πολύ πίσω. Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι παντού μέσα στο γήπεδο…» τόνισε ο Γκασπερίνι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.