Ντιμπάλα: «Μοιάζει η φιλοσοφία Μουρίνιο – Αλέγκρι, αλλά υπάρχουν και διαφορές»

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αναφέρθηκε τόσο στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όσο και στον Ζοζέ Μουρίνιο, υπογραμμίζοντας ότι έχουν κοινά στην προπονητική τους φιλοσοφία.

Το νέο «αστέρι» της Ρόμα, Πάουλο Ντιμάλα αναφέρθηκε στην κοινή φιλοσοφία του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και του Ζοζέ Μουρίνιο. Παράλληλα ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής σχολίασε και τις διαφορές στον τρόπο παιχνιδιού των δύο προπονητών.

Ο Ντιμπάλα μίλησε και για τους καυγάδες που υπήρξαν με τον Ιταλό προπονητή στη Γιουβέντους, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι δεν του λείπουν αυτές οι στιγμές.

«Οι διαφορές μεταξύ Μουρίνιο και Αλέγκρι; Σε αρκετά πράγματα στο γήπεδο είναι ίδιοι όπως στην αμυντική λειτουργία και στη διαχείριση των αγώνων, σε άλλα όχι.

Με τον Μουρίνιο μιλάμε περισσότερο και κοντραριζόμαστε πολύ. Προφανώς είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι αλλά έχουν και αρκετές ομοιότητες.

Εάν μου έλειπαν οι κόντρες με τον Αλέγκρι; Με τίποτα, αρκετές φορές δεν συμφωνούσαμε αλλά έπειτα προσπαθούσαμε και οι δύο να δώσουμε το καλύτερο στην Γιουβέντους, που είναι και το πιο σημαντικό.

Δεν είναι και ότι τσακωνόμασταν όλη την ημέρα. Ο Αλέγκρι ήταν ένας από τους προπονητές που συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξή μου στα πάρα πολλά χρόνια που ήταν στην Γιούβε», δήλωσε ο Ντιμπάλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.