Ίντερ-Ρόμα 1-2: Ανατροπή με Ντιμπάλα και Σμόλινγκ (hls)

Η Ίντερ προηγήθηκε με τον Ντιμάρκο (30'), αλλά Ντιμπάλα (39') και Σμόλινγκ (75') υπέγραψαν την ανατροπή της Ρόμα και τη νίκη με 2-1.

Η Ίντερ και η Ρόμα αναμετρήθηκαν στο “Τζουζέπε Μεάτσα” για την 8η αγωνιστική της Serie A.

Οι “νερατζούρι” πήραν προβάδισμα με τον Τζέκο μόλις στο 12ο λεπτό, αλλά το τέρμα του Βόσνιου ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 30′ ο Μπαρέλα μοίρασε εξαιρετικά την μπάλα στον Ντιμάρκο και εκείνος με συρτό σουτ κέρδισε τον Ρουί Πατρίσιο. Η απάντηση των “τζιαλορόσι” ήρθε από τον Ντιμπάλα, εννέα λεπτά αργότερα. Ο Αργεντινός πλάσαρε τον Χαντάνοβιτς για το 1-1 της Ρόμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ μπήκε δυναμικά δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες αρχικά στο 65’ο Τσαλχάνογλου με απευθείας εκτέλεση φάουλ “τράνταξε” το δοκάρι του Ρουί Πατρίσιο. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ασλάνι με φαλτσαριστό σουτ από το ημικύκλιο έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Πορτογάλου γκολκίπερ. Οι “νερατζούρι” δεν έκαναν τις ευκαιρίες γκολ και η αποτελεσματική Ρόμα χρειάστηκε μια καλή στιγμή με τον Σμόλινγκ για να ανατρέψει το σκορ σε 2-1. Ο 32χρονος Άγγλος με κεφαλιά κέρδισε τον Χαντάνοβιτς και έδωσε το βαθμολογικό τρίποντο στην παρέα του Ζοζέ Μουρίνιο. Η Ρόμα ύστερα από οκτώ αγωνιστικές είναι 4η με 15 βαθμούς ενώ η Ίντερ έμεινε 7η με 12.

Οι συνθέσεις:

Ίντερ (Ιντζάγκι, 3-5-2): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (81′ Γκόσενς), Ντάμφρις (81′ Μπελανόβα), Μπαρέλα, Ασλάνι (77′ Μικιταριάν), Τσαλχάνογλου (78′ Κορέα), Ντιμάρκο (88΄Καρμπόνι), Τζέκο και Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ρόμα (Μουρίνιο, 3-4-2-1): Ρουί Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεζ, Σπινατσόλα, Μάτιτς, Κριστάντε, Τσελίκ, Τζανιόλο (86′ Μπελότι), Ντιμπάλα (58’Έιμπραχαμ) και Πελιγκρίνι (81′ Μαντί Καμαρά).

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.