Γκαλιάνι: «Ξύλο» ήθελε o τεμπέλης Ροναλντίνιο, τι είπε για Ρονάλντο και Πέρεθ

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι αστειευόμενος λέει πως θα χτύπαγε τον Ροναλντίνιο και αποκαλύπτει ότι ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ ήθελε να υπογράψει τον Αντρέι Σεβτσένκο το 2001 πριν πάρει τον Ζιντάν.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Μίλαν και νυν παράγοντας της νεοφώτιστης Μόντσα, πρόσφερε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες στην ιταλική τηλεόραση, για την απίστευτα επιτυχημένη περίοδο του στο Σαν Σίρο, όπου συνέβαλε στην κατάκτηση 29 τροπαίων. Ο Ροναλντίνιο ήταν μεταξύ των παικτών που υπέγραψε κατά τη διάρκεια της 31χρονης παραμονής του στον σύλλογο. Σκόραρε 26 γκολ σε 95 παιχνίδια και πανηγύρισε τον τίτλο της Serie A το 2010-11, αλλά ο Γκαλιάνι πιστεύει ότι θα μπορούσε να έχει πετύχει ακόμη περισσότερα σε όλη την καριέρα του. «Θα τον χτυπούσα», είπε χαμογελώντας.

«Ήταν τόσο διασκεδαστικό να παρακολουθώ τον Ροναλντίνιο και τον Ρονάλντο να προπονούνται στο Μιλανέλο. Κατηγορώ τον Ροναλντίνιο μόνο για ένα πράγμα, ήταν υπερβολικά «μπον βιβέρ», όπως πολλοί Βραζιλιάνοι. Αν δεν ήταν τόσο λάτρης της μουσικής, του ωραίου φύλου και των δροσερών ποτών, θα μπορούσε να παίξει μέχρι τα 60. Δεν ήξερε με ποια ομάδα θα παίζαμε την επόμενη μέρα, αλλά ήταν απίστευτος και ασταμάτητος. Το ίδιο ισχύει και για τον Ρονάλντο το φαινόμενο που δεν ακολουθούσε καμία δίαιτα, και τον Αντριάνο ή και τον Ριβάλντο. Αν οι Βραζιλιάνοι ήταν τόσο συγκεντρωμένοι όσο οι Ευρωπαίοι, θα είχαν κερδίσει όλα τα Μουντιάλ, αλλά έχουν μόλις πέντε».

Ο Γκαλιάνι θυμήθηκε επίσης μια συνάντηση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ το 2001, όταν ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης άπλωσε στη Μίλαν κόκκινα χαλιά για να υπογράψει τον Σεφτσένκο. «Ήταν την ίδια μέρα με τον τελικό του Champions League μεταξύ της Βαλένθια και της Μπάγερν Μονάχου. Ο Φλορεντίνο κάθισε κοντά μου και πρόσφερε πολλά χρήματα για τον Σεφτσένκο και μου είπε: «Αν δεν τον πουλήσεις, θα πάω στο Τορίνο το απόγευμα και θα πάρω τον Ζιντάν.» Κάλεσα τον Πρόεδρο [Σίλβιο Μπερλουσκόνι] αλλά αρνήθηκε να πουλήσει». Ο Ζιντάν εντάχθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης το ίδιο καλοκαίρι για 77,5 εκατ. ευρώ, και έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή εκείνη την εποχή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.