Δεν μπορεί να επαναληφθεί το Γιουβέντους-Σαλερνιτάνα

Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί στην Ιταλία, μετά το γκολ του Μίλικ το οποίο ακυρώθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τη Σαλερνιτάνα.

Ο Πολωνός σκόραρε το 3-2 στις καθυστερήσεις, αλλά το γκολ τελικά δεν μέτρησε γιατί εντοπίστηκε σε θέση οφσάιντ ο Μπονούτσι. Οι κανόνες της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ορίζουν ότι ένας αγώνας δεν ακυρώνεται λόγω λανθασμένων αποφάσεων που αφορούν το VAR, επομένως το Γιουβέντους-Σαλερνιτάνα δεν μπορεί να επαναληφθεί, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με τους περισσότερους το γκολ έπρεπε να μετρήσει γιατί ο Μπονούτσι παρά το γεγονός ότι ήταν εκτεθειμένος δεν ακούμπησε τη μπάλα μετά την κεφαλιά του Μίλικ και δεν εμπόδιζε την ορατότητα του τερματοφύλακα Σέπι.

Οι «Bianconeri» είναι έξαλλοι με τους διαιτητές και τους ανθρώπους του VAR μετά την ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Σαλερνιτάνα στο «Allianz Stadium». Το 3-2 ακυρώθηκε, η δεύτερη κίτρινη στον Μίλικ επειδή έβγαλε τη φανέλα παρέμεινε και ξαφνικά ξέσπασε «σύρραξη» μεταξύ των δύο πάγκων και των παικτών. Αποτέλεσμα ήταν να αποβληθούν με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Χουάν Κουαδράδο, ο Φεντερίκο Φάσιο και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ωστόσο, λίγο μετά τον αγώνα, αποκαλύφθηκαν περαιτέρω πλάνα που έδειχναν ότι Καντρέβα κάλυπτε τον Μπονούτσι στην επίμαχη φάση!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.