Serie A: Μεγάλες ανατροπές για Ουντινέζε και Μπολόνια, έμειναν στο «Χ» Λέτσε και Μόντσα (hls)

Η Ουντινέζε βρέθηκε να χάνει στην έδρα της Σασουόλο αλλά με ένα μυθικό τελευταίο 20λέπτο πήρε το μεγάλο «διπλό» (1-3). Ανατροπή και για την Μπολόνια κόντρα στην Φιορεντίνα (2-1), ενώ Λέτσε και Μόντσα αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1).

Σασουόλο-Ουντινέζε 1-3

Σε ένα πρώτο ημίχρονο με λιγοστές καλές στιγμές η Σασουόλο κατόρθωσε να προηγηθεί στο σκορ στο 33ο λεπτό με τον Νταβίντ Φρατέσι. Έντεκα λεπτά αργότερα όμως οι αριθμητικές ισορροπίες αλλοιώθηκαν καθώς ο Ρουάν Τρεσόλντι είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα στην παρθενική του συμμετοχή στο πρωτάθλημα την φετινή σεζόν. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο τελευταίο 20λέπτο του αγώνα η Ουντινέζε έβγαλε ενέργεια και εκμεταλλευόμενη τον παίκτη παραπάνω, βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα τρεις φορές. Φοβερή ανατροπή με σκόρερ τους Μπέτο (75′, 90+3′) και Σάμαρτζιτς (90+1′).

Μπολόνια-Φιορεντίνα 2-1

Στο 6ο της παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα η Μπολόνια έσπασε το… ρόδι και πανηγύρισε την παρθενική της νίκη! «Θύμα» η Φιορεντίνα που μπορεί να προηγήθηκε στο 54′ με τον Μαρτίνεζ Κουάτρα αλλά μέσα σε οκτώ λεπτά είδε τα πάντα να έρχονται τούμπα. Ο Μούσα Μπάροου στο 59′ και ο Μάρκο Αρανούτοβιτς στο 62ο λεπτό υπέγραψαν την ανατροπή της Μπολόνια. Αξίζει να αναφερθεί ότι αγωνίστηκε για 30 λεπτά και ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης (μπήκε αλλαγή στο 60ο λεπτό).

Λέτσε-Μόντσα 1-1

Στο ντέρμπι των νεοφώτιστων στην Serie A δεν αναδείχθηκε νικητής και έτσι αμφότερες οι δύο ομάδες παρέμειναν χωρίς νίκη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η Μόντσα προηγήθηκε στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Στέφανο Σένσι, όμως η γηπεδούχος Λέτσε απάντησε με τον Χοάν Γκονζάλες στο 48ο λεπτό. Το απίθανο με τον Γκονζάλες είναι ότι είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο της αναμέτρησης και τρία λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.