Αταλάντα-Κρεμονέζε 1-1: “Χ”αμένοι βαθμοί για τους “Μπεργκαμάσκι” (hls)

Όλα έγιναν μέσα σε τέσσερα λεπτά .....

Με γκολ των Ντεμιράλ (74′) και Βαλέρι (78′) Αταλάντα και Κρεμονέζε αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο “Gewiss Stadium” για την αγωνιστική της SerieA.

Κι αν εκ των δύο υπάρχει κάποιος που να …. πανηγυρίζει αυτήν είναι η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλβίνι, που με τη στήριξη και των φίλων της ομάδας, πήραν δεύτερο – διαδοχικό – βαθμό από αντίπαλο με υψηλές βλέψεις ελπίζοντας σ’ ένα καλύτερο “αύριο” που θα τους φέρει εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Αντιθέτως δεν ισχύει το ίδιο για την Αταλάντα, που ναι μεν “έπιασε” κορυφή αλλά απώλεσε δύο βαθμούς κόντρα σε μία από τις ουραγούς της Λίγκας.

Ήταν ένα ματς άκρως ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν ν’ απειλήσουν αλλά τις λιγοστές φορές που το κατάφεραν κι επισκέφθηκαν την περιοχή της Κρεμονέζε με αξιώσεις – κυρίως από στατικές φάσεις – ο Ράντου ήταν εκεί για να απομακρύνει οποιονδήποτε κίνδυνο για την ομάδα. Κυριότερη όλων αυτήν στο 23′ όταν από έξυπνη εκτέλεση φάουλ από δεξιά κοντά στην πλάγια γραμμή, η μπάλα “στρώθηκε” στον Κούπμαϊνερς που έπιασε το δυνατό, συρτό σουτ εκτός περιοχής αλλά ο 25χρονος Ρουμάνος πορτιέρε προέβη σ’ εντυπωσιακή όσο και καίρια επέμβαση και μάλιστα εις διπλούν κρατώντας την εστία του ανέπαφη. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με ωραία ενέργεια του Σερνίκολα, που μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, έπιασε το δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από την αριστερή συμβολή των δοκών της εστίας του Μούσο.

Κι όταν δε συνέβη αυτό, στο 65′ με τον Κούπμαϊνερς να σκοράρει από απευθείας εκτέλεση φάουλ το …. VAR ήταν – σωστά – εκεί για να το ακυρώσει γι’ αψυχολόγητο χέρι του Οκόλι με συνέπεια η λεπτή ισορροπία που χαρακτήρισε το μεγαλύτερο μέρος του ματς να …. διαταραχθεί αρχικά και τελικά να επανέλθει μέσα σε 4′, από το 74′ μέχρι και το 78′.

Αρχικά και πάλι από εκτέλεση φάουλ του Κούπμαϊνερς από θέση έξω δεξιά, ο προωθημένος για τη φάση Ντεμιρέλ βρέθηκε στην κατάλληλη φάση και με κεφαλιά “άνοιξε” το σκορ στη μοναδική φάση που νικήθηκε ο Ράντου. Η χαρά των “Μπεργκαμάσκι” ωστόσο δεν κράτησε πολύ αφού η Κρεμονέζε αντέδρασε – σχεδόν – άμεσα. Ο Αργεντινός πορτιέρε, Μούσο δεν κατάφερε να εξουδετερώσει αποτελεσματικά δυνατό σουτ εκτός περιοχής του συμπατριώτη του Ασκασίμπαρ, για να έρθει αποφασιστικά ο Βαλέρι και με πλασέ να διαμορφώσει το τελικό – ισόπαλο – σκορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.