Πιόλι: «Δεχόμαστε πολλά γκολ, αλλά…»

Που στέκεται ο προπονητής των Ροσονέρι!

Η Μίλαν έχει δεχθεί πολλά γκολ έως τώρα στους επίσημους αγώνες της, όμως θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα της σε όλο το γήπεδο κι όχι μόνο στα μετόπισθεν, όπως τόνισε ο προπονητής της, Στέφανο Πιόλι, την Παρασκευή (9/9).

Οι περσινοί πρωταθλητές Ιταλίας ανέτρεψαν την περασμένη εβδομάδα το σκορ στο ντέρμπι με την Ίντερ, επικρατώντας με 3-2 και την Τρίτη (6/9) έμειναν στο ισόπαλο 1-1 με τη Σάλτσμπουργκ στην πρεμιέρα τους στους ομίλους του Champions League. Μέχρι στιγμής έχει κρατήσει το «μηδέν» στα μετόπισθεν μόλις σε δύο αγώνες και μολονότι παραμένει αήττητη έχει μόλις τρεις νίκες σε έξι αγώνες, έχοντας δεχθεί έξι γκολ συνολικά.

«Είναι πολλά τα γκολ που έχουμε δεχθεί. Όλη η ομάδα όμως πρέπει να βελτιωθεί, όχι απλά η άμυνά μας. Την Τρίτη με τη Σάλτσμπουργκ έπρεπε να έχουμε καλύτερη εικόνα και στην επίθεσή μας. Πρέπει να παίζουμε με ένταση σε όλους τους αγώνες μας, δεν πρέπει να αφήνουμε τα παιχνίδια να περνούν έτσι…» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε για την ενσωμάτωση στην ομάδα του των Ντεστ, Βρανκς και Τιαό οι οποίοι αποκτήθηκαν τις τελευταίες ημέρες του μεταγραφικού «παραθύρου»:

«Δουλεύουν καλά και μπαίνουν στο πλάνο μας, μαθαίνοντας καθημερινά το παιχνίδι των συμπαικτών τους. Θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμοι για τον αυριανό (σ.σ. Σάββατο 10/9) αγώνα με τη Σαμπντόρια. Σίγουρα όμως είναι όλοι τους πολύ δυνατοί παίκτες. Το θέμα είναι πως κάποιοι από αυτούς θα φύγουν μετά για τις Εθνικές Ομάδες τους και σίγουρα θα ήμουν πολύ πιο… χαρούμενος αν έμεναν μαζί μας».

Ο Πιόλι μίλησε και για το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της Μίλαν, τον Βέλγο Σαρλ Ντε Κέτελαρ, ο οποίος έχει ήδη παίξει βασικός στα δύο απ’ τα πρώτα πέντε ματς του πρωταθλήματος.

«Ο Σαρλ κάνει όλα όσα του ζητάω. Προσαρμόζεται καλά και είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα του. Χρειάζεται χρόνο, αλλά βλέπω έναν πολύ ήρεμο παίκτη. Πρέπει να μάθει να παίζει πιο “βαθιά” στην αντίπαλη περιοχή…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.