Βερόνα – Σαμπντόρια 2-1: Νίκη…ανάσα (hls)

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει η ομάδα του Γκάμπριελ Τσόφι σε μια αρκετά δύσκολη αναμέτρηση.

H Βερόνα υποδέχτηκε την Σαμπντόρια στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Serie A με τους γηπεδούχους να επικρατούν με τελικό σκορ 2-1.

Το ματς γενικά δεν είναι ρυθμό στο ξεκίνημα του με τις δυο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό και να προσπαθούν να μην αντιμετωπίσουν κινδύνους αμυντικά. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα και μάλιστα σε πολύ καλό σημείο, πέντε λεπτά πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με σκόρερ τον Καπούτο κάτι όμως που όπως φάνηκε δεν ήταν αρκετό.

Το τέρμα της ισοφάρισης ήρθε όμως πολύ σύντομα για την ομάδα του Γκάμπριελ Τσόφι αφού ο Αουντέρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με αποτέλεσμα το ματς να έρθει σε ισορροπία στο 44ο λεπτό του αγώνα.

Όλα σε σχέση με τα τέρματα του ματς έγιναν στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αφού το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Ντόιγκ κάτι που δεν άλλαξε σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλαν οι δυο ομάδες.

Η Βερόνα έφτασε στους πέντε βαθμούς με αυτήν την νίκη και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Λάτσιο ενώ η Σαμπντόρια έμεινε στους δυο και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και θα υποδεχτεί την Μίλαν στην επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.