Φιορεντίνα-Γιουβέντους 1-1: “Χ”αμένοι οι “Βιόλα”(hls)

H "Μεγάλη Κυρία" μπορεί να προηγήθηκε από νωρίς (σ.σ. 9' Μίλικ), όμως η Φιορεντίνα ισοφάρισε με τον Κουαμέ (29'), έχασε πέναλτι με τον Γιόβιτς (44') και κυνήγησε μέχρι τέλους τη νίκη ....

Για 3η φορά στα τελευταία τέσσερα χρόνια το ύστατο σφύριγμα του διαιτητή σε αναμέτρηση Φιορεντίνα-Γιουβέντους δεν ανέδειξε νικητή με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 (29′ Κουαμέ-9′ Μίλικ).

Πάντως αν κάποιος εκ των δύο δικαιούται να νιώθει …. παραπονεμένος τότε ο συγκεκριμένος ρόλος ανήκει στους γηπεδούχους κι όχι στους Μπιανκονέρι που είχαν ως κορυφαίο παίκτη τους τον πορτιέρε Περίν, που είπε “όχι” και στην εκτέλεση πέναλτι του Κόστιτς στο 44′. Κάτι που μαρτυρά πολλά για την εν γένει εικόνα της ομάδας του Τορίνο.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας, αντικαταστάτης του τραυματία Σέζνι, πραγματοποίησε πληθώρα επεμβάσεων προκειμένου να κρατήσει τον βαθμό για την ομάδα του με αποκορύφωμα αυτήν στo 88′ σε σουτ του Άμραμπατ από τα όρια της περιοχής. Γενικά είναι αρκετή δουλειά καθώς η Φιορεντίνα περιόρισε την αντίπαλό της σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δει στο δεύτερο μέρος.

Η ομάδα του Τζουζέπε Ιταλιάνο κυκλοφόρησε με υπομονή την μπάλα, απέφυγε τα μεγάλα ρίσκα και δοκίμασε με διάφορους τρόπους να είναι αυτήν που θα πάρει το …. τρίποντο, ασχέτως αν τελικά δεν τα κατάφερε. Αίσθηση προκάλεσε πάντως η απόφαση του 44χρονου τεχνικού ν’ αποσύρει τον Κουαμέ στο 62′ για να περάσει στη θέση του τον Ικονέ, καθώς πέρα από το γκολ που πέτυχε ο 24χρονος Ιβοριανός επιθετικός ήταν κι ο κορυφαίος για την ομάδα του.

Στην αντίπερα όχθη, η εικόνα της ομάδας του προκάλεσε εντονότατο εκνευρισμό στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με συνέπεια να …. “κιτρινιστεί” κι από τον διαιτητή σε μια αντίδρασή του. Έδωσε φανέλα βασικού στον νεοφερμένο Παρέδες, που στο ντεμπούτο του έκανε … πέναλτι, το οποίο δεν κόστισε στην ομάδα του χάρη στον Περίν και την απόκρουσή του στην εκτέλεση του Κόστιτς. Έχασε τον Ντι Μαρία με τραυματισμό στην ανάπαυλα και παρότι ανακάτεψε την τράπουλα στο δεύτερο μέρος η όλη εικόνα έγινε χειρότερη προκαλώντας προβληματισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτήν ήταν η ισοπαλία και για τις δύο ομάδες σ’ αυτές της πρώτες πέντε αγωνιστικές της νέας σεζόν.

Φιορεντίνα (Βιντσέντζο Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Ντοντό, Μιλένκοβιτς (54′ Μαρτίνες Κουάρτα), Ιγκόρ, Μπιράγκι, Μαλέ (62′ Μαντράγκορα), Άμραμπατ, Μπάρακ, Κουαμέ (63′ Ικονέ), Γιόβιτς, Σότιλ.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Περίν, Κουαδράδο (64′ Μιρέτι), Μπρέμερ, Ντανίλο, Σάντρο (78′ Μπονούτσι), Λοκατέλι, Παρέδες (83′ Φατζιόλι), ΜακΚένι, Ντι Μαρία (46′ Ντε Σίλιο), Μίλικ, Κόστιτς (65′ Κεν).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.