Γιόσιπ Ίλιτσιτς: Αποχαιρέτησε με πόνο ψυχής(pic)

Συνδεδεμένος άρρηκτα με την πολύ μεγάλη αγωνιστική άνοδο της Αταλάντα τα τελευταία χρόνια, ο Γίοζιπ Ίλιτσιτςς, έκανε έναν πολύ σημαντικό κύκλο στην ομάδα του Μπέργκαμο.

Οι ωραίες ιστορίες κάποτε όμως τελειώνουν, με τον Σλοβένο άσο να ολοκληρώνει την πορεία του στην ομάδα. Παρά ένα, 400 ματς έπαιξε στη Serie A, τα 173 από αυτά στους «μπεργκαμάσκι».
Ο Σλοβένος άσος, αποχαιρέτησε την Αταλάντα στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram: «Πέντε χρόνια χαράς, ευτυχίας και μαγείας, αλλά και δύσκολες στιγμές». Ο Ίλιτσιτς έλυσε το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα, όπως επιβεβαίωσε ο σύλλογος την Τετάρτη.

«Δεν είναι εύκολο να βρεις τις κατάλληλες λέξεις για να σας χαιρετήσω, ένα σύνολο συναισθημάτων και αναμνήσεων που έζησα αυτά τα πέντε χρόνια», έγραψε ο Ίλιτσιτς στο Instagram. «Πέντε χρόνια χαράς, ευτυχίας και μαγείας, αλλά και πόνου και δύσκολες στιγμές. Σας ευχαριστώ που με στηρίζετε και που είστε πάντα εκεί. Ευχαριστώ όσους ήταν κοντά μου, όλους τους φιλάθλους, όλους τους ανθρώπους που εργάζονται μέσα στον σύλλογο, τον προπονητή και τους συμπαίκτες. Σας ευχαριστώ για τη στοργή που μου δείχνατε πάντα. Μαζί γράψαμε ιστορία και η ιστορία δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Πάντα θα είστε στην καρδιά μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.